torstai 10. syyskuuta 2009

Taulu ja pari tyynyä

Kanaverkkoilu jatkuu ;) Tällä kertaa syntyi pieni taulu. Kuvassa on oma isukkini kaksi ja puoli vuotiaana.

Lusikka on talosta löytynyt (kuten kanaverkkokin), jostain romujen seasta. Lieneekö sillä sementtiä hämmennetty, kun oli sen näköinen, vaikka ennenaikaanhan sementin sekaan heitettiin kaikenlaista rautaromua vahvikkeeksi. Meilläkin kun katselee kellarissa seiniä, niin siellä näkyy nauloja sun muuta romua seassa olevan.

Alareunaan laitoin vielä runonpätkän, joka on aivan ihana ja puhuttelee jostain syystä minua kovastikin :) Pitsin kiinnitin kanaverkkoon käsin ommellen. Kovetin pitsin hiuslakalla, jotta pysyy ryhdikkäänä, eikä lerpsota seinälle laittaessa.

Ja sitten nämä tyynyt, voi huokaus ;D ;D
Eli Kontista ostamani hame on muokkautunut kahdeksi tyynyksi, mutta helpommin sanottu kuin tehty oli tämäkin homma. Niin venyvää ja muotopuolta kun kangas oli, oli todella vaikea saada suorat palaset. Tyynystä tuli muhkuraisen näköiset, kun kangas venyi sieltä ja kiristi täältä. Ja seli seli.... :D
Jälestä päin on niin hyvä olla viisas, eli tuon hamekankaan taakse olisi ollut fiksua laittaa jonkinlainen tukikangas, niin homma olisi onnistunut varmaan paremmin, mutta tekevälle sattuu, niin ja seuraavalla kerralla olen sitten viisaampi :) Toivossa on hyvä elää :)

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Ihania jutskia!
Tollaset kankaat kannatta tikata ensin vaikka kutisteulle lakanalle, niin tulee iisimpi.
Mutta ei tossa kuvasta ainaan näy mitään. :)