sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Kaikenlaista kivaa

Joulupukin muori on ollut niin naimisissa ompelukoneen ja hys hys juttujen kanssa, ettei ole ennättänyt blogiaan päivittämään pitkästä aikaa. Tässä kuitenkin pieni kuva pläjäys, mitä kaikkea sen ompeloinnin lisäksi on tullut tehtyä.

Kyseisen pikarin Joulupukin muori osti kirpparilta, kauniin mallinen ja tukeva, mutta muori ei välitä oikein muista juomisista kuin glögistä, joten pikari saa toimia kauniina kynttilänjalkana. Muori somisti pikarin tietysti Vintage kuvalla, pitsillä ja nauhoilla. Kynttilä pysyy tukevasti pystyssä merisuolassa ja steariinitkin on helppo siitä pinnalta nappaista pois. Mutta olkaahan sitten varovaisia niitten kynttilöiden kanssa!!
Muistatteko silloin ennen, kun joka seinältä piti löytyä ainakin yksi matkamuisto viuhka ja eipä tarvinnut joulupukin muorinkaan mennä merta edemmäs kalaan, kaupat olivat pulloon mitä erilaisempia viuhkoja ja mitä suurempi, niin sitä upeampi tietenkin. ;D ;D No muorinkin on todettava että ajat muuttuvat, mutta kun roskiinkaan ei kaikkea raaski heittää voi turvautua aina tuunauksen innostavaan maailmaan.

Tämän viuhkan olen alunperin saanut lapsuuden kaverilta Espanjan tuliaisina, jäljestä päin se on toiminut neitini prinsessa leikeissä, kunnes koki kovan kohtalon ja hajosi käsiin. Prinsessa on taatusti saanut tehokasta löyhyttelyä, oli viuhka parka niin kärsineen näköinen.
Eipä muuta kuin mallin mukaan kankaasta sopiva palanen, rungon korjausta, maalausta, kuvilla ja pitsillä sekä tupsulla somistusta ja keplaa taas prinsessalle...ainakin koristeeksi :)
Ja jottei muorin tarvitse olla jouten, on luvassa lisää tuunattavaa, kunhan kaikelta puuhalta muori niihin ennättää paneutua.
Tästä pilkku laukusta valkoinen rusetti veks ja jotain muuta hörsökettä tilalle, ja jopas kelpaa sen kanssa kuljeksia.
Glögit hörpitään ruusukupista ja rusinat säilytetään suloisessa posliini kulhossa.
Ja ette ikinä arvaa mitä tuosta puisesta kynttilänjalasta on tulossa ;D :D
Ja kaikki on kultaa mikä kiiltää...no ainakin sinnepäin :) Tuunaamaan tuunaamaan :)
Suloisilla lusikoilla glögiä on hauska hämmentää, mutta kauniista tuikkukiposta taitaa kuitenkin tulla jotain nukkekotiin...sitten joskus :D

4 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Ihania juttuja!! :)

Iita ja Eedit kirjoitti...

Kauniita juttuja taas!

Hanna kirjoitti...

Kivaa puuhaa muorilla ollut ja on tiedossa =D

Katja kirjoitti...

Tosi ihania juttuja olet taas tehnyt:)