sunnuntai 15. marraskuuta 2009

"Hurjia" muodonmuutoksia

Ulkona on neljä astetta lämmintä ja keli on loskainen...no mitäpä siitä :) joululaulut raikavat ja joulukoristeiden tuunailut jatkuvat! :D
Kirpparilta löysin isoja sinisiä palloja, ne päällystin kankaalla, pitsillä ja erilaisilla nauhoilla ja tuli kivat! No ehkei nyt niin hirveän jouluiset, mutta sopivat makuuhuoneemme siniseen ja turkoosiin ilmeeseen :)
Maalilla saa ihmeitä aikaan, on se ihmeellistä miten erilaiselta tavarat näyttävät muutaman pensselin vedon jälkeen. Tämän sorvatun kynttilänjalan muodot, pääsevät paremmin mielestäni esille maalauksen jälkeen.
Ennen oli mielestäni aikas ruma.
Laukun ilme muuttui kivasti ja helposti. Tein ruusukkeen kankailla, nauhoilla ja virkatulla kukkasella (Tiimarista).
Ennenhän laukussa oli tämä omituinen kova rusetti ja laukkukaan ei kelvannut neidille, mutta nyt kuulemma kelpaa oikein hyvin ;D ;D
Kun pensselin varteen tarttuu, sitä tulee sitten innostuksissaan sudittua vaikka sun mitä. Tämä kukkapöytä on ajelehtinut pitkin ja poikin, eikä ole oikein löytänyt tarkoitustaan.
Maalia pintaan ja nyt kukkapöytä palvelee neidin yöpöytänä sängynvieressä.
Tämä valkoinen yöpöytä oli aiemmin vaalean lila, mutta sai valkoista maalia pintaansa ja toimii neidin huoneessa, peilin alla eräänlaisena "kampauspöytänä".
Pojan huoneeseen maalailin yöpöydän mustaksi ja tuli makee... no ainakin aikaisempaan ilmeeseen verrattuna ;D Hyllyn ilme uudistui uudella levyllä aiemmin oli sellainen säleikön tyylinen juttu. Vedin kirpputorilta.
Tällaisia pieniä, mutta piristäviä muutoksia tällä kertaa. Laatikostonhan olenkin esitellyt aiemmin.

4 kommenttia:

MK kirjoitti...

Täytyy sanoa, että hienoja tuunauksia!! Joulupallojen tuunaus oli hyvä idea! Ei olisi ikinä tullut itselleni mieleen! Juuri taannoin pyörittelin käsissäni isoa läjää punaisia palloja, että kenelleköhän nämäkin antaisi, kun itse en tarvitse, mutta ehkäpä jätänkin ne vielä itselle ja teen niille joskus muodonmuutoksen! Kiitti siis vinkistä! ; )

MaMMeli kirjoitti...

Minä en lakkaa ihmettelemästä tuota tarmoasi, mistä ihmeestä saat tuon kaiken irti itsestäsi, kadehdin oikein sinua :)Ihania tuunauksia olet taas tehnyt!

Marika kirjoitti...

Miten ihmeessä olet saanut palloihin kankaan noin sievästi? Aloin apinoimaan ja päivän taistellut parin pallon kanssa ja tulos on järkyttävä!
No tässäkin kait taas muut tekee mitä osaa, jos osaa ja Piipa mitä haluaa=o) Onkohan mitää mistä et saa kivan näköistä ja onnistunutta (minäkö muka taas katellisena)

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kaikille kommenteistanne!! :)
Ajan käyttööni on tullut pienoinen muutos, työkkärin kurssilla istuksin ja pikku pojat aloittivat päiväkodissa. Kivasti on mennyt niin itsellä kuin pojillakin, niin no tietystihän pienet heti tulivat kipeeksi, mutta eiköhän se taas tästä :)
Niin eli päivityksiä tulee harvakseltaan ja ompeluksia ja tuunauksia tehdään tuttuun tapaan öisin ;D ;D mutta niiden esittely täällä blogissa hidastuu.

Oikein jännittävää joulun odotusta kaikille!!!