maanantai 18. toukokuuta 2009

Tuunailuja

Maalisudin kanssa heiluessa, ei aina tiedä mihin seuraavaksi maalia tarttuu, no nyt niihin aiemmin esittelemiini kirjoihin :) Tämän idean olen napannut Titin blogista :) Tuli mielestäni todella kiva. Pitsiä vaan somisteeksi.

Kuvan kengillä on meikäläinen sitten lapsena liukastellut. Muistan miten epämukavat nuo kengät olivat, hirveän kovat ja liukkaat, ja aina revin ne pois jaloista :D sen vuoksi ne varmaan ovatkin säilyneet noin uuden näköisinä, mutta mukava muisto ne ovat :D :D
Laivan kuva kehykset, ovat nyt vain pelkkinä maalattuina kehyksinä, en oikein osannut päättää mitä kehyksiin laittaisin, joten nyt näin.

6 kommenttia:

Titti kirjoitti...

Kauniit ovat kirjasi! =) Ja kruunu siinä päällä on tosi suloinen!
Kirjojen maalaus idean lainasin minäkin, -Vanhan lumoissa Päiviltä. Häntä saamme kiittää! =)

Maaka kirjoitti...

Saran blogista tulin leikkimökin tuoli-linkin perässä. Sehän oli tuttu mökki :) Täs viikko sitten googletin: leikkimökki sisutus ja päädyin teidän mökkiin.Leikkimökin uudelleen maalausta suunnittelen. Mmmh jätinkö kommentin silloin????

Meiltä löytyy samanlaisia tuoleja. Millä maalasit?

Eliisa kirjoitti...

Kaunista jälleen Piipa! Sulla on kyllä kotona kaikkea ihanaa tavaraa. Ja sulla on ihan valtava sisutusvauhti päällä. Ehditköhän nukkelaan huomenna?

Ed. ostauksen tuoli on kuin karamelli. Voi kun voisikin sisustaan pientä leikkimökkiä.

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kivoista kommenteistanne!! :)

Maalatuista kirjoista tuli mielestäni todella kivat. Joku antikvariaatin pitäjähän voi hampaitansa kirskutella ;D mutta roskiin olisivat nuokin opukset päätyneet.

Pikku tuolissa oli alunperin lakkapinta, en tiedä olisiko tuoli ihan koivua, siltä hiukan vaikutti. Hioin lakkapintaa niin paljon kuin lähti ja maalasin punaisella Tikkurilan Harmonylla, siis ihan vesiohenteisella akrylaatti maalilla.

Tällä Harmonylla saa mielestäni todella kivan ja tasaisen pinnan ja tarttui hyvin tuoliin, vaikken sitä lakkaa taatusti joka paikasta pois saanutkaan. Harmony maaleilla olen maalannut myös leikkimökin sisäseinät, mansikka-kuviot ja kalusteita. Hyvin ovat kestäneet, enkä ole huomannut, että homepilkkuja olisi mökkiin tullut.

Tuolin valkoiset pilkut ovat Helmi kalustemaalia. Lopuksi lakkasin vielä tuolin Kiva, vesiohenteisella kalustemaalilla, jotta kestää sitten leikeissä :)

Vesiohenteisia maaleja käytän maalauksissani eniten, sillä ne eivät haise (ainakaan paljoa) ja kuivuvat nopeasti. Kärsimätön kun olen, niin tahdon valmista nopsasti, varsinkin kun maalailen keittiönpöydän päällä lasten heiluessa ympärillä ;D

Eliisa kerhoilemaan olisi tarkoitus taas tulla, ainakin juttelemaan ja ammentamaan uusia ideoita, siitä en taas tiedä miten mineily vaihteen saan päälle, kun näpertämisestäkin on aikaa :D

Anonyymi kirjoitti...

ai kun ihania juttuja täältä blogistasi löytyy-itse myös olen hurahtanut tildaan.

Merja K kirjoitti...

Suloiset kengät ja ovat tosiaankin säilyneet hyvinä.

Iloista keskiviikkopäivää!