torstai 7. toukokuuta 2009

Tiedän paikan armahan

Oma koti on maailman paras paikka! Omaan kotiin on kiva tulla ja sillä on oma tuoksunsa, jonka huomaa, kun tulee pitkän reissun jälkeen kotiin. Kodin tekee siellä asuvat ihmiset, muistot ja esineet.
Juttelin yhtenä päivänä lapsuuden ystävini kanssa puhelimessa, tekkuja vaan H ;D, että miten eritavalla nykyään suhtaudutaan esim. sisustamiseen, Vanhempiemme aikana huonekalut ja tavarat ostettiin periaatteella, että nämä kestävät sitten loppuelämämme. Itsellä mieli muuttuu ja värit kodissa vaihtuvat usein. Maalaamalla saa suht helposti ja halvasti aina uutta ilmettä. Kirpputorit ovat myös ihana paikka, sinne vien tavaraa ja sieltä mukaani tarttuu sitten toisenlaista tavaraa.

Kirpputorilta ostamiini kehyksiin olen sutinut maalia pintaan. Kehyksiin kirjoin tekstin. Kankaan takana on kaksinkertainen vanulevy ja somisteena sydän nappi. Kipsi enkelin olen ostanut lapsena torilta.
Koti on maailman paras paikka, vaikka pyykkivuori vyöryisi yli äyräiden, lasten lelut ovat hujan ja hajan, ja joka paikka on kesken ja repsottaa, niin pienet asiatkin voivat piristää kummasti mieltä! Olkoonkin se uudet verhot, tyyny tai ruusumaljakossa pionin oksa, vaikka vain teko sellainen. :)

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oi miten somat kehykset!! Söpöjä kuvia. Mulla on samantyypiset sisustusperiaatteet kuin sullakin. Koskaan ei tule valmista...

Piipa kirjoitti...

Kiitos Hanni kommentistasi!! :)

Usein olen miettynyt, että jos voittasin lotossa ja saisin kerralla pistää koko kodin kuntoon, olisikohan se sellainen kuinka kauan, eli kyllästyisinkö.

Toisaalta on kivaa tehdä ja tuunata kaikenlaista itse ja kun johonkin haluamaansa tavaraan säästää, tuntuu se sitten jotenkin erityiseltä...näin minä tätä olen itselleni koittanut perustella, sillä lotto potti ei ole kohdalleni tärähtänyt, lieneeköhän syynä se, etten koskaan lottoa ;D ;D

Mimmarna kirjoitti...

voi että, taas olen silmät lurpallaan ihmetellyt luomisvoimiasi :) Se tuunattu vaaka oli ihan huikea, meiltä kun löytyy sellainen entisenlainen jonka nyt olen päättänyt tuunata minäkin. En vain ole aiemmin edes ajatellut moista, oon vaan kauhistellut kuinka kamala se on. En kyllä ole itse vaa'alla ollut sitten raskausaikojen joten ilmankos on unohtunut rumilus kaapin alle. Enkä muuten lottoa minäkään ;) Lisää huolia siitä liiasta omaisuudesta vaan olis... ;)
Niin ja oikein mukavaa äitienpäivää!