lauantai 9. elokuuta 2008

Piristystä pikkurahalla

Ensinnäkin lämpimät kiitokset teille, jotka jaksatte käydä täällä blogissani ja kommentoidakin!! :)

Tietokoneen ääressä istuskelua on rajoittanut netin tökkiminen ja hitaus. Viiden lapsen kanssa päivät menevät muutenkin aika haipakkaa ja kun illat (ja joskus yötkin) menevät nukkekodin näpertelyn kimpussa, ei aika aina tunnu riittävän tämä blogin päivittämiseen. Koulujen lähestyessä minäkin olen sitten innolla penkonut kaappeja ja todennut, että lapset ovat taas menneet ilman lupaa ;) kesän aikana kasvamaan. Vaatteita ja tavaroita olen sitten vienyt kirpputorille myytäväksi....siellä käydessä, tuntuu aina vain tarttuvan mukaan jotain ostettavaakin, on se kyllä hassua ;D.

Tällä kertaa tällaista pientä. Nalle on tosi suloinen ja aivan kuin uusi, kuppi oli hauskan mallinen, ei kylläkään ruusukuvioinen, mutta sympaattinen ....eikö se käy ihan hyväksi ostos perusteluksi ;D Nallen ja posliinisen kukkakimpun ostin siis neidilleni.
Tässä neidin hyllyn, kauniit ja kestävät kukkaset, kaikki ovat erilaisia ja ostettu eri kirpputoreilta. Tätä varmaan voisi kutsua jonkin sortin keräilyksi, mutta ennenkaikkea löytämisen riemuksi. Hyllyn on tehnyt neidin isoveli, pikku-siskolleen koulun puukäsitöissä. Minä olen sitten hyllyn vain maalannut valkoiseksi.

Ei kommentteja: