perjantai 22. elokuuta 2008

Lumiukko pannumyssy

Täällä sitä ollaan ihan joulutunnelmissa, vaikka ulkona sataa vettä ja omenat kypsyvät puissa. Viime talvena tämä ihanuus jäi minulta tekemättä ja nyt ajattelin kerrankin olla ajoissa jouluvalmisteluissa :D
Mutta kun se joulu ei kuitenkaan vielä tule, pitkään aikaan :( ja pannumyssylle olisi kuitenkin tarvetta...
Teinpä pannumyssylle sitten vaihtovaatteet :D :D Tätä ruskeaa asukokonaisuutta, pienine leivoksineen, pannumyssymme pitää ympäri vuoden ja tuo punainen asu vaihdetaan sitten joulun lähestyessä. ;D
Mieheni töistä tullessaan kyseli, mitä olet tänään puuhaillut ja oli kyllä kuolla nauruun, kun kerroin värkänneeni pannumyssylle vaihtovaatteita. :D :D Onhan se kivaa ilahduttaa näitä kanssa eläjiä ;D Vaikka tosiasiassa, lieviä (lue tosi) höperyyden tunnusmerkkejä, tämä Tildailu onkin saanut aikaan!

13 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihana lumiukko ja tottakait lumiukolla pitää olla vaihtovaatteet!
Minäkin kuulen välillä vähemmän mieluisia kommentteja Tildailuista lapsiltani, ei ne ymmärrä, et äitikin saa pitää hauskaa...

Katja kirjoitti...

Ihana lumiukko =0)
Ja nuo vaihtovaatteetkin vielä =0)

Katja kirjoitti...

Siis aivan ihana:) Tuo ruskea versio muffinssi kainalossa on mun suosikki mutta vaihtovaatejuttuhan on ihan lyömätön idea. Vahinko ettei meillä käytetä pannumyssyä.
Miehesikin on siis huomannut että tildailu on iloinen asia:D

H / Lumimäellä kirjoitti...

Aivan mahtava! Tännekin sait hymyn huulille :)

Nyt tuli heti tarve saada itsellekin samanlainen yhtä KAUNIS pannumyssy - mutta kun ei ole tarvetta... Täytyy ehkä keksiä jotain ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi, miten ihana pannumyssy! Vaihtovaatteet on loistojuttu :)

mimosamamma kirjoitti...

Höperyys joka synnyttää tuollaisia ihanuuksia on oikein suotavaa:D
Molemmat kostyymit ovat loistavia:)

Marja

Piipa kirjoitti...

Kiitos kaunis, kivoista kommenteistanne! :)
Kyllähän perhe välillä (lue usein ja aina) naureksii tälle harrastukselleni. Ja Tilda nimestähän saa, väänneltyä vaikka miten hauskoja sanamuunnoksia ;)

Pannumyssyn kaavallahan voisi tehdä kivan tyynynkin tai pyjaman-säilyttimen, jos pannumyssylle ei tarvetta olisikaan :)

Sanna kirjoitti...

Hei!

Kävin täälläkin pitkästä aikaa kurkkimassa ja vastavierailulla. Ihania juttuja blogissasi, piti ihan ajan kanssa selailla. Tuo pannumyssylumiukko on kyllä aivan ylisoma!

Mukavaa viikonvaihdetta!

Sirkka kirjoitti...

Minäkin ilahduin ja purskahdin nauruun..pannumyssylle vaihtovaatteita:D kiitos siitä sinulle:) ykx päivä tulin minäkin kotiin ja pannumyssy kainalossa...ostettu sellainen, mieheni kysyi oletko ostanut uuden hatun:D

Piipa kirjoitti...

Kiiton kommenteistanne! :)
Kyllä tätäkin pannumyssyä on kovasti päähän soviteltu ja naurettu vatsat kipeinä. :D :D
Oikein lämmin ja mukavan tuntoinen on kyllä päässäkin ;D

Anonyymi kirjoitti...

Siis... aivan ihana!

Eliisa kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana pannumyssy! Minä vain huokailen kaikkien sun tekemisien perään ;) Tuo edellisen postauksen tuunaus on myös upea. Hitsi, Piipa- sun pitää järjestää tuunauskurssi! Muut otetaan maalia, pensselit sun muut tavarat mukaan ja sinä ohjaat :)

FairytaleCottage kirjoitti...

Hei sulle!

Olen uusi täällä blogimaassa. Kaikkea se tämä Tildailu aiheuttaa. Vieraat varokaa, kun tulette kylään, etten päällystä mitään teidän omaisuuttanne Tilda-kankaalla;) Mun pitää saada tuollainen pannymyssy, kai voisi alkaa hauduttamaan teetäkin sen kunniaksi, niin olisi käyttöä. Pupujussi-aiheinen pannumyssy "Tid for te?" ois kanssa toivelistalla.