maanantai 4. elokuuta 2008

Kaksin aina kaunihimpi eli kaksi Tilda taulua

Mieheni ja minun konsertti reissusta ei olisi tullut mitään ilman ihanaa ystävää, joka lupautui pyörittämään huusholliamme ja hoitamaan lapsiamme. Kiitokseksi hänelle tein sitten tällaisen Tilda-taulun hänen toiveidensa mukaan. Eli väritys ja kuva aihe saajan mielen mukaiset.
Tässä kuvaa tekstistä.

Ja talosta.
Niin ja syy otsikkoon tulee tässä. Eli taulua ommellessani homma alkoi mennä pieleen ihan heti..kaiken sählingin jälkeen ompelin vielä takakappaleenkin väärinpäin....KÄÄK!...Niin eihän se kai haittaisi, repsotus ei olisi päällepäin näkynyt, mutta toiselle tehdessä sitä on tarkempi eikä ihan kaikkea kelpuutakaan. Kun reunan tikkuskin meni vielä liian läheltä kukkakuviota..niin tein toisen taulun, hiukan erikuvioilla. Eli tuo ylempi taulu tuli sitten ystävälle ja tämä venkura jäi itselle. Somistin taulun puuvilla pitsillä, kun häritsi se taustan ompeleen repsotus ja oikeastaan tästä tuli ihan hauska tämän pitsin ansiosta. Nyt tervetuloa taulu itselläkin, eli nipotus kannattaa ;D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania! Tuo alimmainen varsinkin!
Milloinkahan minä joutaisin Tildaksen kimppuun... talvella ehkä

- Virpi kirjoitti...

Voi kuinka sievät! Minä kadehdin teitä tildataitureita, olisi kiva joskus syventyä myös tuohon! Pidän ihan hurjasti Piipa tästä ruusukuppiblogistasi! Minulla ei ole itselläni yhtä ainutta ruusukuppia eivätkä ne minulle ehkä sopisikaan, mutta sitäkin ihanampi on niitä ihastella näistä kuvistasi!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)
Marika Tildailu on kyllä ollut hauska hurahdus..siinä on joutunut koko koti leikkimökkiä ja nukkekotiakin myöten, Tildan pyörteisiin.

Virpi minä haaveilen pihamaalla köynnöstelevistä ja runsaista ruusu kukkapenkeistä, joitakin kukkasia löytyy, mutta niin pieniä ja tahtovat usein joutua poikien pallopelien uhreiksi :). Ruusukuppien kautta saan sitten näitä kukkien kuningattaria ihailla, ympäri vuoden ja eihän sitä koskaan tiedä, saatanhan oppia juomaan joskus kahviakin :D :D