tiistai 3. syyskuuta 2013

Kun valaistun


Onhan tässä elämä viimeaikoina myllertänyt..myönnettäköön. Kaksi eroa ja kaksi läheisen kuolemaa takana. Uusi rakkaus, ei vielä yhteistä kotia, mutta sormessa kimmeltää kihlasormus merkkinä siitä, että rakkautta ensi silmäyksellä ihan oikeasti on olemassa. Ihan mahtavaa!!!
Aikamoinen neljänkympin kriisi on tässä siis myllertänyt :D hih, oikea valaistumisen hetki siis.


Minua on aina viehättäneet Budha patsaat. Ja kun Hemteksin alekorista löysin tällaisen, mukaanhan se mukisematta lähti. Kynttilänjalkoja on kerääntynyt sieltä sun täältä, lähinnä sieltä...siis kirppareilta, mutta Budhan takana olevan löysin Tiimarista.


Ja jotta kotikin sopisi paremmin tähän "valaistuneeseen" olotilaani, ovat kynttilänjalat, kuin Budhakin saaneet pintaansa uutta väriä. Olemme siis entistä ehompia täällä kaikki :D

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

No huh! Jopas onkin heitellyt elämä. Kiva oli kuulla, että nyt on hyvin. :)

Budha on paljon parempi valkoisena!

Eliisa kirjoitti...

Voi Piipa, nautihan täysillä elämästä Onnea uuteen rakkauteen! Minä täällä -liki viiskymppinen - olen päättänyt pysyä tässä jo 15v vanhassa suhteessa. Hyvässä ja pahassa :) Ja myönnän, että joskus voisi vähän enemmänkin kipinöidä. Ei enää kynnet irtoo, sanoi eräs vanha tuttuni pitkästä parisuhteestaan!

Piipa kirjoitti...

Kiitos ihanaiset lämpimästi tsempistä :D kyllä sitä ihminen vaan monesta selviytyy ja koskaan ei voi tietää mitä hyvää nurkan takana odottaa. Harmittaa ihan että nukkiskerho tyrehtyi aikoinaan..ois niin mukava tavata pitkästä aikaa!!

Seikku kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissa, kipaise hakemassa pois :)

Mukavia syyspäiviä!