maanantai 26. elokuuta 2013

Muutamia Hyvinkään asuntomessu otoksia

Hyvinkään asuntomessuilla sää suosi ja seura oli mitä parhainta. Tässä muutamia kauniita, hauskoja, upeita tai muuten vaan mieleen jääneitä otoksia :)

Jos keittiö ja pöytäryhmä voivat olla yhtäaikaa, herkät, kauniit ja värikkäät..niin tässä on kyllä onnistuttu täydellisesti. Se millaista noilla tuoleilla olisi istua, jäi valitettavasti arvoitukseksi.


Jokainen nainen olisi varmaan onnellinen tällaisesta veskistä, ainakin allekirjoittanut. Vaikka käsinpesuallas on aikas pieni.


Tahtoo... :)


Todella kiva idea!!


Voin vain kuvitella, miten äitini olisi tämän lampunvarjostimen nähdessään riemastunut. Ja ihan varmasti jotakuta nurkkaa olisi pian somistanut valaisin, jossa olisi ollut tällainen vastaava hänen omin käsin näpertämä varjostin :)


Tällaisia hauskoja, tarra seinäsomisteita, näkyi paljon.Ja tottakai, kärpässieni fani bongasi myös sellaiset asuntomessuiltakin ;) tässä tällaiset lasiset ihanuudet. Kyllä onkin hulvattomat.


Ja aikas hulvaton mattokin :D voin vain kuvitella millaista noista askelista on kaivella pikkulegoja...mutta hauskan erilainen todellakin!

Ei kommentteja: