keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Uudistuksia ja ostoksia

Vanha kylpypyyhe alkoi olla reunoistaan ihan riekaleilla, mutta sääli muutoin ehjää on roskikseenkaan heittää.
Hiukan saksilla leikkelyä ja kankaalla somistusta ja simsalabim..näin syntyi kaksi keittiö pyyhettä... no joo taisi siinä muutamat ärräpäätkin lennellä ;D ;D

Sainpas kauan aikaa kaapissa säilömälleni, muffinsi kankaallekin käyttöä.

Pyyhkeiden somistukseksi applikoin vielä muffinsi kuviot. Muffinsit leikkelin ihan vapaalla kädellä ja kiinnityksessä en jaksanut edes käyttää liimaharsoa... minneköhän sitä oli muka taas niin hoppu. Siitä nuo kuprut.
Vuonna keppi ja käpy, opettajani puhui Tila somistuksen tunnilla, että ihmisillä tulee aika ajoin värinälkä, jotain väriä kohtaan... no mene ja tiedä, mutta kummasti tämä turkoosi taas meille tuppaantuu. Ihana muovikori ja mukit Clas Ohlsonilta, kyllä näillä kelpaa pojan viis vee synttäripöytää juhlistaa :)
Pajutilallakin tuli käytyä, pitihän sitä ukille ja mummolle näyttää, miten iki ihana paikka se kaikkineensa onkaan. Ja mitäpä reissu ilman ostoksia, eli taulu ja rautalanka sydän oli minun kassissani kotiin viemisinä. Kirpparilta mukaan tarttui vielä suloinen ruusu, mielestäni aikas aidon näköinen.

5 kommenttia:

Rauhantuomari kirjoitti...

Ihanat pyyhkeet!

Arja kirjoitti...

Ihanat pyyhkeet ja ostokset:-))
Mukavaa kesäkuuta!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne!! :)
Hauskaa kesää myös teille!

Mimmarna kirjoitti...

Hienot on pyyhkeet ja taulukin erinomainen, sarjaan sopiva! Mahtoiko sinne Pajutilalle viedä jäädäkin noita...?

Hienoja juttuja olet jaksanut väkertää - niin ja mulle kanssa tuo turkoosi passaisi vallan hyvin! Onnea tuleville 5v.-kekkereille!

Piipa kirjoitti...

Hei Mimmarna, tauluja oli siellä Pajutilalla isot pinot, siellä alakerrassa... niin ja kuvio/väri aiheitakin ainakin kolmea eri sorttia!!

Ihmeellisesti tuo turkoosi väri, miellyttää vuodesta toiseen, milloin voimakkaan sävyisenä ja välillä taasen hempeämpänä.