maanantai 21. kesäkuuta 2010

Ihana, ihana kesä :D ja ihanan kesän tekeleitä

Vielä on kesää jäljellä ja lomaakin , mutta onpas ollut ihana kesä!!! On satanut, ripotellut, lotissut. litissyt, ripsutellut, tihkuttanut ja välillä tullut oikein kaatamalla VETTÄ!! Talviturkki on vielä heittämättä, uimarannalla en ole edes käynyt.
Pihalla ei ole tarvinnut nahkaansa poltella, tai kärvistellä hyttysten baarina. Rikkaruohot ovat saaneet rauhassa rehottaa.
Emme ole käyneet missään, emme yhden yhdessäkään mahan vatkuttimessa tai pään kieputtimessa.
Ette arvaa, että olen nauttinut! Hyvällä omalla tunnolla, olemme lainanneet kirjastosta valtavan kasan kirjoja ja videoita. Ja olenkin kyllä lukenut kaikenlaista laidasta laitaan ja katsoa tapittanut monenlaisia piirrettyjä... nyt meikäkäinenkin taas ajantasalla, heh!
Joitakin ompeuksiakin olen malttanut lukemiseltani tehdä. Tässä niistä yksi, eli prinsessalleni ompelemani leipomis essu. Tämä oli tällainen mittojen mukaan tehty tilaustyö, eli neiti halusi hyvin istuvan essun, joka ei lepata ja jota ei tarvitse rullata rynttyyn vyötärölle... essussa pitää olla pyöreä tasku ja röyhelöitä olkapäillä... juuri näillä sanoilla neiti asian esitti, on siinä kuulkaas vaativainen asiakas ;D ;D ihana oma prinsessa! :)
Essun nauhat menevät takaa ristiin ja nauhojen pituutta voi säätää napeilla. (Eli nauhoissa on muutamat napinlävet ja essussa napit, joihin nauhat kiinnittyvät. Joten kasvunvaraakin on :) )
Kankaana käytin tuota aikaa sitten, Eurokankaasta ostamaani, iki ihanaa muffinsi kangasta.

Ja sitten yksi saavutettu elämän etappi :) JIHHUUU! Eli elämäni ensimmäinen itse tehty virkkaustyö. Kyllähän minä ala-asteella jonkin sortin kötöstyksen tein, mutta siihen äiti pisti aikalailla omaa panostaan, että valmiiksi kyseinen lerpake sitten tuli, enkä voi sitä ihan oma tekemäksi laskea.
Joten tässä se ihan eka!! No joo ei virheetön tai ihan tasareunainen, mutta eka. Olen minä tämänkin tekemistä pitkään aikonut ja empinyt...ihan piti 37-vuotiaaksi asti väistellä. Mutta jospa sitä tästä pikku hiljaa... tulipahan uusi kategoriakin :D :D
Kivasti se tuonne muiden pannulappujen sekaan sulautuu :) Joten ei haittaa vaikka sataa, mutta kyllähän minä oikein ihania rantakelejäkin odotan :)

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Oi että kun ihana tuo essu! <3 :P