keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Kontista ja kirpparilta


Lämmin kiitos kaikille onnen toivotuksista ja kommenteista, lämmittivät mieltä! :) Kiitos! Tänäänhän se ihan virallinen päivä olisi, mutta miehelläni loppui kesäloma ja alkoivat työt, joten viimeistä lomapäivää ja hääpäivää sitten juhlimme samaan syssyyn.
Mieheni eilen sitten kyseli, miten haluaisin viettää hääpäivää? :D
No ei kalliita lounaita tai ylellisiä koruja, ei kylpylöitä tai merkkivaate liikkeitä...vaan kirpputorillehan oli rouvan päästävä!! ;D

Olin kuullut Minnan puhuvan Lielahden Kontista ja sinnehän oli tietenkin meikäläisenkin päästävä, Lielahdessa ei ollutkaan kirpparia ollenkaan (mainostivat kyllä muistaakseni, että joskus syksyllä avattaisiin uusi ;)) Mutta löytyipä sitä ostettavaa tuolta SPR:n Kontistakin.

Yleensä en ole täällä vaatteita esitellyt, mutta nyt hiukan ja samalla pitää hiukan kehua retostaa, että olipas kuulkaas siistejä ja kauniita vaatteita rekki tolkulla myynnissä, siellä Kontissa!! Ja väreittäin, tyyleittäin, miehille, naisille ja lapsille omiinsa kaikki järjesteltyinä. Monestakin vaatteesta tuli mieleen, että tuosta hiukan hihaa pois, tuohon jotain nättiä nauhaa jne.. ;D Astiatkin verhoineen ja pöytäliinoineen olivat sävysävyyn.

Neidilläni on ihan omanlaisensa vaatemaku, siinä ei äitin kannata paljoa määräillä, musta poncho ja kiva hame, ihme kun neiti halusi hameen, jossa on hiukan vaaleanpunaista. Se kun ei kuulemma ole enää suosikki väri! Ja huonekin sattuu olemaan vaaleanpunainen ;D

Ruusuhameen ostin itselleni, vaihtelua ainaiseen mustaan ;D ja aivan ihana löytö olivat nuo ruusulautaset. Minulla onkin samalla ruusu kuviolla kulhoja ja pari kahvikuppia. Hassua, kuin keräisi jotain astiasto sarjaa eri kirppareilta :D

Tämän ostin neidilleni, hän kun on ihan höperö noihin villakoiriin...siis niihin toisenlaisiin, kuin jo sängyn alla lymyäviin ;D Minä olen valitettavasti kissoille ja pikkuisen koirillekin allerginen, joten neidilläni onkin aika kasa pehmo koiria (juuri näitä villakoiria..siis ei niitä sängyn alla olevia)

Tämä söpöys kyllä kruunaa neitimme huoneen tavarapaljouden oikein kivasti. No ihan yli söpö posliiniesine mielestäni. Ja mitkäköhän ne näiden nimetkin nyt oli??...Oisko Fifi, Fafi ja Fofi...no muista tässä nyt kaikkien pehmojen, mössyköitten ja koristeiden nimet ;D

Tässä vielä ruusukuviota lähempää.

Matkan varrelta bongasin kyltin kirpputori ja sinnehän oli päästävä ja miehen kurvattava pihaan. :D Pirkkalan kippikseltä löytyi sitten tällaista pientä kivaa, ja koko läjän yhteis hinta 3,50e. Kimaltava juttu on hame, aivan liian suuri meikäläiselle, mutta tuo kangas on niin kivan näköistä. En tiedä kuinka nuo koristelut oikein kuvassa erottuvat, mutta paljettia, pitsiä ja rypytystä siinä on, näistäpä ajattelin parit tyynyt joskus tekaista.

Enkelin ajattelin maalata hiukan valkoiseksi, siitä tulee oiva pari jo olemassa olevalle, lapsena ostamalleni enkelille :) Pieni puinen tarjotin joutuu tuunaukseen, se on ihan selvästi leikkimökin tarjotin ja punainen lokerikko on tuollaisenaan ihan selvä leikkimökin postilaatikko.

Yleensä kerään kirkkaita kynttilänjalkoja, mutta nuo vaaleanpunaiset olivat niin nätit ruusukuvioineen, että ostettavan ne oli. Käsin jonkun taituroima pieni astia pääsee teepussin aluseksi ja Eiffel-torni löytää paikkansa täältä :)

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oletpas tehnyt hurjan määrän löytöjä!! Ajelen aina Pohjanmaalle mennessä Lielahden ohi ja tuo SPR:n kontti on minullekin tuttu. Ostin sieltä viime kesänä wanhoja tyynyliinoja ja olisin ostanut parit tuolit jos olis ollu peräkärry =D

Viime kesänä siinä Lielahdessa oli vielä sellainen LA-kirppis, se oli ennen Kontin tiloissa, mutta vaihtoi paikkaa sinne ison tien (en tietenkään vantaalaisena tunne teiden nimiä =D) toiselle puolelle sellaiseen teollisuushalliin. Sekin oli käymisen arvoinen paikka.

Minna kirjoitti...

Ylimmäisen kuvan ruusuhame on ihana! Kangas on upea.
Edullisia ostoksia olet löytänyt ja ihana kun kaikille on jo paikka löytynyt. Ihan liian usein lankean siihen, että "tää on kiva johonkin".

Piipa kirjoitti...

Kiitos piristävistä kommenteistanne!! :)
Minäkin siellä Kontissa kyselin, että eikös täällä ole lainkaan kirppistä, niin kertoivat että toukokuussa oli juuri lopettanut :P No jospa se uusi sitten avattaisiin.
Kyllä niitä käyttämättömiä tavaroita ja vaatteita on meillä, vaikka kuinka paljon...ai niin eihän me siellä meidän kellarissa käytykään, no ensi kerralla katsastetaan sekin :D

Anonyymi kirjoitti...

Miten somilta näyttävätkään nuo ruusulautaset ja sitten...jotain tuttua niissä on??? No ninpä niin, minulla on jossain pahvilootassa tuollainen kahviastiasto. Pitäisiköhän kaivaa esille.

santra kirjoitti...

Hyvä idea tehdä tuosta kirpparilöytö hameesta tyyjyjä. Jos nimittäin kyllästyn käyttämään omaani. ;) Mulla on varmaan kaapissa samanlainen.

Kirpputori kirjoitti...

Hei! Aivan ihan blogi sinulla,löysin tänne sattumalta ja jo tovin tätä lukenut =) paljon hyviä ideoita! Perustin itse netti kirpputorin,se on vielä vähän alussa mutta käyppä piipahtamasssa,jos jotakin löytyisi =)