torstai 25. kesäkuuta 2009

Haute Couture -neulatyyny

Tätä kuvan neulatyynyä voisi erehtyä pitämään Tildana, muttei olekaan!! En tiedä ovatko korutelineet ja vastaavat jokin muoti-ilmiö, mutta niitä minun silmäni nyt tuntuvat joka kaupassa rekisteröivän. Ja kauniita ovat!!

Tämä kyseinen neulatyyny on kuitenkin kirjasta Tilkku Unelmia(huom! kannessa neulatyynyn kuva!), jonka kirjastosta lainasin. Tilkkutyö ohjeitahan kirjassa on eniten, mutta myös tämä ihana neulatyyny ja kauniisti kirjottuja tyynyjä. Ohjeesta poiketen tein neulatyynyn muodoista pyöräkämmät. Alaosa tuotti pään vaivaa, sillä eihän minulla tietenkään tuollaista tukijalkaa ollut ja heti piti neulatyyny saada valmiiksi ;D. Tein jalan sitten grillitikusta, palasta vaneria ja puisesta verhorenkaasta. Valkoista maalia pintaan ja alaosaan ideoin vielä tekstin.

Tästä tulee kiva lisä ompelu nurkkaukseeni.
Tilkkutöiden taitajalle aivan ihana kirja, upeita peittoja!! Voi kun osaisinkin tehdä!

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihana! Jalkaidea on loistava myös.
Tuollainen pitää saada - ja tuo kirja käsiin myös!!
Iso Kiitos hyvästä vinkistä! :)))

Eliisa kirjoitti...

Kiitos myös täältä vinkistä! Tukeva jaloilla seisova nuppineulatyyny olisi kiva. Löysin muuten keväällä samanlaisen lankarulla/nuppineulatyynytelineen, mikä sullakin oli, ja jonka tuunasit uuteen uskoon. En ole saanut vielä mitään tehtyä sille - senkin kanssa pähkin sitä maalausta - on ihan puunvärinen. Mietin, josko tekis "tilkkutyyliin" sen neulatyynyn päällisen...

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista!! :)
Tämä neulatyyny ei ainakaan huku pöydän sekamelskaan on sen verran korkea, että hyvin löytyy :)

Ihan huippu juttu tuo sinun löytösi Eliisa, ei taatusti tule ihan jokapaikassa vastaan. Hauska sitten nähdä millainen siitä tulee, tuo tilkkupäällinen kuulostaa kyllä kauniilta!

MARGA'S HAPPY CRAFTS kirjoitti...

Hi, your mannequin is beautiful, where can I buy a stand like yours? It is an original Tilda?
This is my mail:
margashappypatchwork@hotmail.com