tiistai 9. syyskuuta 2008

Ostos pläjäys

Kirpputoreilla käyntiä voinee kutsua, yhdeksi suurista intohimoistani. Hassua miten tavara, joka ei kaupanhyllyllä puhutteleisi, tarttuu mukaan helpostikin kirpputorilta. Niin, kun halvalla sai. ;D Välillä pitää sitten saada tasattua punnukset tasan, eli käydä myymässä omia "romujaan" pois ja ostaa sitten tietenkin näillä saaduilla rahoilla, uutta tavaraa tilalle. No ei ehkei järkevää, mutta hauskaa silti. Ja jotainhan täytyy saada ostettua kaupastakin, ettei kaikki raha taas kirpputorille soljuisi. Minä olen oikeasti todella pihi, omasta mielestäni mietin ja vatvon ja harkitsen tarkkaan mitä ostan. (no oleppas mies tukehtumati nauruun siellä niskan takana..heh!) Kyllä nämä ovat todella järkeviä ostoksia..seli seli :)
Pyykkikorit, pyyhkeet ja ruusukuvioinen naulakko Ideaparkin Minimanista.

Kynttilänjalka, kaikki lasitavarat ja valkoiseksi jo tuunaamani kori kirpputorilta. Vintage-aiheinen tuoksupussi Ideaparkin Villa Rosmarin nimisestä liikkeestä. On muuten todella ihana putiikki ja kivoja myyjiä!
Lasinen sitruspuserrin ja tarjoilu alusta, sekä lasinen sydän kirpputorilta.

Leipäkori Minimanista. Tuo purkki on mieletäni todellinen löytö, jossa hinta oli kyllä todellakin kohdallaan, vain 20 senttiä, niin ja ihan täysin ehyt ja siisti. Aivan ihanaa mummula nostalgiaa, tykkään!
Tämäkin ostos on ihan pakko esitellä...niin naurettavuuden huippu! Tämä paahdin paahtaa Mikki Hiiri kasvoisia leipiä ja soittaa päräyttää iloisen lurituksen. Mieheni halusi tällaisen paahtimen, uskokaa pois! :D Niin meidän sisustuksemme on iloinen sekamelska kaikkea..niin ja varsinkin se sekamelska!
Tämä kaunis kello on myöskin Villa Rosmariinista. Tämän kellon ostaminen ei ollutkaan ihan yksinkertaista, ihastuin kaupassa ensin sellaiseen ruskeakehyksiseen ja punaisilla ruusuilla olevaan kelloon...niin sain kellon sitten sovitukselle :D :D ja miehellä oli taas hauskaa! No eihän se kello näyttänyt hyvältä pimeässsä eteisessämme, kehyksetkin näyttivät ihan mustilta :( tämä kello näyttää paljon paremmalta! :)

Kylmien ilmojen lähestyessä tarvitaan taas niitä lapasia ja pipoja, mutta järkevä paikka niiltä puuttui. Tällainen löytyi sitten Jyskistä.
Jyskistä myös kynttilänjalka ja soma purkki, jossa kynttilöitä.

9 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Great posting!!!
Congratulations!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia! Oikein silmä lepää! Voikunpääsiskaupoille... :)

Anonyymi kirjoitti...

Kääk! Mitä ihanuuksia oletkaan ostellut! Kaikki kirppari ostoksesi olisi minunkin mukaani tarttunut, varsinkin lasinen sitruspuristin ja kynttilän jalka.
Kori lipastoa olen minäkin Jyskistä hippuillut, kanssa lapasille yms.. Ja kynttilän jalan olisin ostanut, toinen asiakas vaan kerkesi kaksi viimeistä napaan ennen minua. Tuollainen purkillinen kynttilöitä löytyy tänään esittelemäni pikku veskin hyllyltä.

Lissu kirjoitti...

Hei tosi kätsy toi korilipasto, mekin tarvittaisiin sellainen,
mitä tuollainen maksaa?
Ihania "turhia" ostoksia :)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne! :)
Kori laatikosto/lipasto oli tarjouksessa ja maksoi 85e, nyt myyvät taas normaalihintaan, mutta tulee kuulemma uudestaan tarjouksiin! Kynttilät purkissa ovat minunkin mielstäni hurjan suloisia!

Merja K kirjoitti...

Wau, mitä löytöjä olet tehnyt :)

Pirteää viikonloppua!

A kirjoitti...

Aivan ihana se purkki jossa ne pikkukynttilät ovat ja kyllähän ne korit ja pyyhkeetkin kelpais.

Vaapukkamehu kirjoitti...

Ooo!! Olen juuri tuollaisia pyykkikoreja hakenutkin!!! Pomppii villisti... Saanhan hiukan lainata ideaasi, niin samalla tulee tekosyy käydä IdeaParkissa, siellä kun on pari ikävää sisustusliikettäkin...

FairytaleCottage kirjoitti...

Hei!

Me ollaan samiksii.=) Meillä on samanlainen leivänpaahdin ja samanlainen patakinnas roikkumassa kuin teillä. Tuli kotoinen olo.