lauantai 20. syyskuuta 2008

Ostoksia

Jouluun on enää vähän aikaa...IIIK! Aikaa on vähän jos sitä mitataan työnmäärällä, josta ennen joulua aion suoriutua. Tämä valtaisa tarvike vuori saanee toisenlaisen muodon ennen joulua, tästä johtuen blogissani on hiljaista, taustalla voinee kuulua vain tauotonta ompelukoneen surinaa.
Tildojakin haaveilen tekeväni, kaikenlaisten hys hys juttujen lisäksi, mutta saapa taas nähdä mihin aikani taas riittää. :( vuorokaudessa on ihan liian vähän tunteja!
Kankaat ja langat Eurokankaasta. Tuo kissa kuvioinen on ihan heräteostos..niin kai sellaisia kangaskaupassakin voi tehdä. Siitä ajattelin tehdä itselleni laukun.
Pitsiä, äärettömän paljon pitsiä, yhteensä noin 30m ;D nämä ostin halppiksesta.
Halppiksesta myös napit ja satiininauha. Sinellistä ruskea nauhasetti, paperit ja servetit, sekä punainen nyöri.
Silittämällä liimattava heijastin juttu myös sinellistä. (Itsekovettuva massa kaupanpäällisiä)
Vetäydyn siis hetkeksi ompelukoneen ääreen, mutta toivotan kaikille oikein lämmintä ja värikästä syksyä!!!

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Tosi ihania kankaita ja pitsejä olet ostanut. Ja totta tuokin, että kangaskaupassa(kin) voi tehdä heräteostoksia, nimimerkillä "kokemusta on" ;o)

Mukavia ompeluhetkiä ja aurinkoisia syyspäiviä sinulle!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Ihania kankaita ja pitsit voi ei ihan mahtavia mutta mikä halppis onko nettikauppa vai joku paikallinen kangaskauppa???!!!
Hyviä ompelu hetkiä!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)
Kangas kaupassa tehtyjä heräte ostoksia, minäkin aina perustelen sillä, että seuraavalla kerralla haluttua kangasta ei ehkä löydykään. Mikä on joskus tullut koettua.
Halppis on ihan paikallinen puoti, mutta luulen, että sman ketjun liikkeitä on muuallakin.
Todella hyvä pitsi kauppa, josta noita puuvilla pitsejä saa monissa väreissä on Tampereen Koskikeskuksen kolmannen kerroksen nappi kauppa. Siellä niiden nappien lisäksi on siis Paaaaljooon muutakin. Suosittelen piipahtamaan siellä!!!