torstai 19. kesäkuuta 2008

Nallejen esiinmarssi

Tätä ideaa on tullut kypsyteltyä pitkään ja nyt vihdoista viimein sain sen tehtyä valmiiksi. Tässä siis Tilda ovikoriste, joka ilmoittaa missä yönsä pienimmät pojan viikarini viettävät. Kirjaimet ovat Ideaparkin lastentarvike liikkeestä ostamiani, kirjaimet ovat oikeasti magneetteja.

Tässä joitakin yksityiskohtia, vaikka tuo ruskea Tilda kangas näyttää kyllä hassulta, silmät ei erotu kunnolla, vaan pikemminkin näyttää kuin nuo Tilda kankaan pallot olisivat silminä...:D naurettava mollisilmä :D
Pikkunalleja väkertäessä, kuopukseni tuli kokoajan nalleja halailemaan ja kuljetteli niitä kainalossaan. Joten tein sitten kolme isompaakin nallea, nuorimmille pojille ja neidilleni myöskin. Tässä siis nallet Bango, yksivuotiaani nimeämä..nimi johtuu tuosta kankaasta ;D Keskellä neidin Luppakorva, koska korva niin nääs lerputtaa ;) ja oikealla kolmevuotiaan Nanne..l-kirjain vielä vähän hakusessa. Näille nalleille kirjoin suut ja nenät, jotta kestäisivät leikeissä paremmin ja kyllä niillä onkin leikitty ja yöt kainalossa rutistettu.

Pari nallea teen vielä niiden valokuva kehysten somisteeksi, ovat nämä nallet vain mukavia ommeltavia, kun ei tarvitse niiden jalkojen ja käsien kiinnitysten kanssa kikkailla.

Ei kommentteja: