sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

HarmoniaaKauniista tavaroista tulee hyvälle tuulelle. Aina sen ei tarvitse olla maalaus tai muu taide esine...kaunis voi olla jokin arkinenkin asia. Toki kauneus on katsojan silmissä. Minusta nämä beiget astiat ovat niin kauniista ja eriparisuudessaan täydellisessä harmoniassa :)Kirpputorit, nuo penkoilugeenin omaavan ihmisten unelmien aarreaitat. Sieltä nämä ihanuudet. Mummulla oli näitä samaisia astioita sinisinä, mukava yhteensattuma sekin.Greengaten pilkut...suloisia kuten aina.Näistä jämäköistä lautasista tykkään kovasti, käytännölliset ja kestävät ja tuo pinta herkkine kukkineen on hurmaava.

Astioita..niitäpä riittää :D varsinkin kun perheessä asuu toinen jonka maku on erilainen... näitä kaikkia elementtejä yhdistellessä syntyy mielenkiintoisia kattauksia :)


1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Moikka moi pitkästä aikaa! Aivan ihania nuo sinun lautasesi. Varsinkin kun ovat samoissa sävyissä vaikka voihan kattauksessa rohkeastikin yhdistellä astioita, itsellä tulisi oikea sillisalatti siitä :) Itsellä on myös maisemalautasia vihreänä tosin.. Nuo viimeiset lehtilautaset heti kiinnosti, ovat kyllä vahvaa tekoa ja hienot kuviot!!