keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulu lahjuksia :)

Lapsena joulu tuntui kuluvan aina niin hiiiitaaasstiiii... ja silloin oli hauskaa, kun oli ensin pieni etappi saavutettavana, ennen jouluaattoa.
Lahjojen odottamisen jaksoi, kun sai ottaa aina pienen varaslähdön jouluun ja avata paketteja jo paljon ennen aattoa.
Ja näin siksi, kun syntymäpäiväni ovat joulukuussa.

Olen siis jouluihminen monellakin tapaa :) ja edelleenkin vietän syntymäpäiviäni. Edelleenkin tuo tunne, että saankin avata lahjoja jo ennen aattoa ja ottaa pienen varaslähdön tuntuu niin hyvältä.

Näin vanhempana se vaan tarkoittaa...että iik sitä tätä ja tuota on vielä tekemättä, laittamatta ja ostamatta ja leipomatta. Aika ei todellakaan tunnu kuluvan hitaasti, vaan lähinnä...että taasko tässä vanhenemistani juhlin :D :D vastahan mä viime vuonna vanhenin :D :D ja hui miten lähellä se jouluaatto onkaan.
Lapsena usein sain synttärilahjaksi, joulukoristeita tai jotain jouluun liittyvää. Yhäkin minulla on tallessa sellasia rakkaita joulukoristeita, joita olen lapsena lahjaksi saanut. Ja edelleenkin on ihanaa, kun syntymäpäivälahjaksi saadun koristeen saa laittaa heti esille joulua juhlistamaan :) eikä sen ihanuutta vähennä lainkaan, vaikka näitä lahjoja on ollut itse valitsemassa ja mukana ostamassa :)

Nisse perheeni on siis kasvanut yhdellä... viime vuonna joululahjaksi saadun tyttö tontun kaveriksi sain poika tontun. Hörökorvineen, ruipeloine vartaloineen... kaikkineen näissä tontuissa on vain jotain hurjan hellyttävää ja vastustamatonta :)
Sain myös kauan haaveilemiani Greengaten astioita. Latte mukeja meillä olikin ennestään kaksi kipaletta, mutta ne eivät koskaan ole soveltuneet oikein meikäläisen käteen...muki on valtava ja mun kädet pienet. Mutta nämä korvalliset ovat käytännölliset ja hurjan kauniit!
Mukit ja osa lautasista on ostettu Villa harmoniesta ja osa lautasista Stocmannilta.
Joulun aika tuntuu siis menevän vauhdilla. Jouluvalojen, ruuhkien ja kaiken sähläämisen keskellä, on hyvä muistaa mikä on tärkeintä ja merkittävintä. Mikä tekee sen hyvän olon :)
Ja se on RAKKAUS!
Kaiken tohotuksen keskellä rakkaus on kaikista suurin lahja, sitä ei voi ostaa rahalla, sitä ei voi kääriä paperiin. Vaikka naisena ajattelen, että on hurjan ihanaa ja suloista kun se rakkaus saa jonkin näkyvän muodon! Ja lahjapaperista paljastuu tällainen suloistakin suloisempi Muumi-muki.

Kiitos tästä :) olet RAKAS!
Pakkasen, lumen, tuulen ja loskan keskellä voi myös muistella ihanaa jäätelö kesää, vaikka sitten näin :)

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Onnea täältäkin! Kivoja lahjuksia olet saanut "joulun varaslähtöön":)
Mistä olet löytänyt noin ihana jäätelö kuusenkoristeen se on tooooosi makeee.

Piipa kirjoitti...

Kiitos Katja kommentistasi! Tampereen Stoccalta jäätelö koriste löytyi. Siellä oli myös muffinsi ja kakunpalasia muistuttavia koristeita. Suloisia olivat!! :)

MaMMeli kirjoitti...

Ihania lahjoja....minäkin haluaisin;)Onnea syntymäpäiväsi johdosta <3