lauantai 29. lokakuuta 2011

Pin-Up Girl ja muita tekeleitä

Kaapin kätköissä olen pyöritellyt, yhtä taulu pohjaa jo pitkän aikaa...kerran se oli jo roskikseenkin menossa, mutta pelastin vielä ja säilöin taasen kaapin perukoille... taulun ostin aikaa sitten kirppikseltä, kehyksien takia... mutta tuulimylly aiheiselle pohjalle mulla ei ollut mitään käyttöä, ennen kuin nyt :)
Kaupasta löytyi ihana Pin-Up Girl aiheinen kortti ja siitä se ajatus sitten lähti :)
Taulun päälle valkoista maalia, vanhoja kirjan sivuja ja lehdestä leikkaamiani kirjaimia. Pin-Up Girl sai kolmiulotteista ilmettä, kun ompelin ompelukoneella hiukan pitsiä, nauhoja ja rusetteja.
Ja oli kyllä hauskaa puuhaa!!
Tämä taulu pääsi sitten vessan seinää somistamaan.
(Tässä lähtö tilannetta)

Ja innostuimpas sitten puuhastelemaan tällaisenskin. Laskuille oma lokerikko...tämäkin sarjassamme kirppislöytöjä, nyt tuunattuna.
Tytär sanoi, että laskujen vieressä oleva nainen on liian onnellisen näköinen :) heh! Että eikös laskut tee enemmänkin vihaiseksi...että sellainen kuva olisi pitänyt laittaa :) No perustelin, sillä, että kun laskut on saanut maksetuksi, niin ilme on sitten hyvinkin onnellinen :)
Pitkästä aikaa kaivoin myös huovutusvilloja esiin ja tällaista sain aikaseksi... nämä kävivät vielä pesukoneessa pyörimässä 60 asteisessa ohjelmassa, jotta tulee käytössä toimiva ja napakka tuntu.
Pienistä mötiköistä leikkelin sydämiä, nauhoilla ja napeilla somistettuna. Sydämissä on magneetit takana, jotta kaikenlaiset lippuset ja lappuset pysyvät mukavasti paikoillaan jääkaapin ovessa.
Isomman levyn prässäsin tasaiseksi silitysraudalla ja levyyn piirsin lyijykynällä ympyröitä, leikkasin pyörylät ja kirjoin reunat.
Meillä käytetään lasinalusia paljon, kuuma kaakokuppikaan ei polta ikäviä renkaita pöytään...eikä kupit kolise pöytään, kun on tällainen alla... ja kun lasin aluset likaantuvat ne voi heittää pesukoneeseen, sillä eivät kutistu enää, kun ovat siellä jo kertaalleen käyneet :)
Joulu lähenee, joten nämä on ihana laittaa glögi mukien alle somisteeksi :)

5 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Kivat lahjaideat!

Vintage kirjoitti...

Makeet tuunaukset yms.sulla!

Katja kirjoitti...

Hauskoja tuunauksia. Nuo sydänmagneetit on tosi ihanat :)

Eliisa kirjoitti...

Vi miten ihania juttuja täällä!! Tuo "iloinen" laskukotelo olisi ihan ehdoton meilläkin ;) Sydämet ja lasinaluset myös niin kotoisia. Mun pitää ja kaivaa huopajuttuni esiin...

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne :)
Syksy on aina puuhakasta ja inspiroivaa aikaa mulle, toki siihen vaikuttaa suuresti lähestyvä joulun aika. :)