keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Primavera

Hääpäivä lahjuksia, ihania sellaisia... näihin voi yhdistää niin Arabian Teema, kuin Artica sarjaakin... haaveilen myös Greengaten vaaleansinisistä pilkullisista latte-kupeista :)
En siis kerää kaikkia osia vaan yhdistelen jo olemassa oleviin ja toivottavasti joskus tuleviin :D :D
Samaa sarjaa, minulla on yksi kulho myös punaisena.
Ruusu-kuppien lisäksi siis myös sinistä :)
Sininen siis kiehtoo tällä hetkellä minua.

5 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Just eilen näin kirppiksellä tuon sarjan lautasia. Ajattelin että ois kiva, sitten pian että ei Eliisa, et ala keräämään uuta sarjaa :) Kauniita ovat tosiaan. Ja sun ed. postauksen bambi-laukku!! Ihana!!!

Olitkos muuten Forssassa? Mä en päässyt, oli kipeä.

Katja kirjoitti...

Tuo sininen on tuossa primaverassa kaunis väri. täällä myöskin yksi joka on aivan ihastunut Green Gaten lattekuppeihin ja kaikkeen muuhunkin :b

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)
En Elisa ollut forssassa, nukkekoteilu on ollut hiukan tauolla,oman kodin remppa vienyt aikaa niin hurjasti ja sitä rahaa toki myöskin.

Katja, kävimme mieheni kanssa myös villa harmoniessa ja siellähän niitä ihanuuksia riittää, ei vaan sattumoisin ollut kyseisiä mukeja sillä hetkellä, muuten olisi mukaan lähtenyt. Niitä leivinliinoja hypistelin kyllä tovin...niistä olisin taas keksinyt vaikka mitä...että ihania ne ovat kyllä kaikki!!

Minna kirjoitti...

Ne on kyllä tosi kauniita, tykkään myös punaisistakin.
Sininen on ollut pääosassa mullakin kesällä, Talossa maalla sitä on paljon. Kotona ei yhtään. :)
Mulla tulee aina jonkanlainen ähky GG:n kanssa, en osaa päättää ja sit jää aina ostamatta. :D

Piipa kirjoitti...

Minna, ihan totta...kun ne Greengaten astiat ja kaikki on niin ihania ei tiedä oikein mitä haluaisi, beigeä vai värikästä, kun tietenkin tahtois ne kaikki...mutta ihan sellaiseen ei rahat riitä :D