sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen "tee-kutsut" :)

Tänä pääsiäisenä ruusukuppilandiassa tarjoillaan...tietenkin ruusu-kupeista, "vihreää teetä"... taatusti terveellistä ja ravitsevaa! :)
"Vihreän teen" lisäksi herkutellaan pääsiäismunilla, joilla voi herkutella aivan surutta. Ei kaloreita, ei lisäaineita..taatusti kevyttä, tuoretta ja terveellistä! :)
Kevät aurinko saa mielen virkeäksi ja yhdellä sun toisella tulee hinku saada itsensä ranta kuntoon. Kevään uusin ja ehdottomasti toimivin dieetti, sitten -Älä laita mitään suuhusi- dietiin jälkeen ...on silmänruoka dieetti.
Lupa herkutella :)
Toisaalta, en koskaan ole pahemmin viihtynyt pelkästään rannalla..vaan enemmän siellä vedessä... hmmm kuka sieltä näkee, missä kunnossa kukakin on ;D
Mutta nämä yllätysmunat säilyvät kyllä taatusti kauemmin kuin ne suklaiset :)
Tulipahan kokeiltua erilaisia tekniikoita. Kaavat Tilda-kirjasta Crafting Springtime Gifts.
Nämä kanaset ovat jo edelliseltä vuodelta kuoriutuneita...pääsivät taasen ilahduttamaan kotiamme. (kaavat samaisesta kirjasta).
Muna-kaappi kätkee viime vuonna askartelemani koristemunat :)
Ja Noita-akka Athsuu jaksaa aivastella edelleen... (kaavat samaisesta kirjasta)

Ihanaa pääsiäisen odotusta kaikille...niin ja minä jatkan ompelointia joulu-liinan parissa... joo kerrankin olen ajoissa :D :D :D

6 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Ihania munia ja nuo ruusukupit, aivan suloiset tuossakin käytössä! Minäkin juuri postasin kalorittomista munista, tulee niitä suklaisiakin "vähän" syötyä. Aurinkoista sunnuntaita!

H / Lumimäellä kirjoitti...

Ihania munia ja muita pääsiäisen yksityiskohtia! Itsekin sain muutaman Tildan munan ommeltua. Niistä lisää blogissani pian :)

Suloinen idea tuo ruoho laittaa kuppeihin :)

MaMMeli kirjoitti...

IHANIA nuo munat...taidankin siirtyä silmänruokadiettiin ;)

Eliisa kirjoitti...

Aivan ihania munasia!!! Tuollainen dietti sopisi minullekin tosiaan. Vaikka Tilda-jutut ovat jo vähän suurimman intonsa ohittaneet, ovat ne mun mielestä edelleen kyllä niitä parhaimpia. Oikein mukavaa pääsiäisen odotusta!

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne!! :)

Lissu- nuo sinun tekemäsi kalorittomat munat oli upeita..täytyy itselläkin koittaa tuota servetti tekniikkaa.

HoO- Vielä olis muutamia ideoita ommeltavana, täytyykin käydä katsastamassa blogiasi...musta on tullut vaan niin harmittavan huono kommentoimaan..anteeksi vaan kaikille, tosi noloa. Yritän parantaa tapani :)

MaMMeli- Näillä munilla linjat pysyvät kohdillaan :) sillä saavutetuista linjoista on hyvä pitää kiinni. ;)

Eliisa- Ihan samaa mieltä, että jonkinlainen inflaatin tämä Tildailu on saanut...tai itse ei vaan enää jaksa samalla tavalla..toisaalta kun nämä ideat ei koskaan vanhene...aina voi palata. Uusinta kirjaa en omista..olen kyllä kuvia nähnyt, näytti kauniilta..joten voihan olla, että jos sitä kautta innostuu taasen :)

Anttis kirjoitti...

Ihanat "teekutsut"