torstai 14. lokakuuta 2010

Syksyisiä surinoita

Surautinpas minäkin vihdoista viimein tämän lippunauhan. Toiseksi nuorimmaisen sängyn yläpuolelle tämän sitten ripustin somisteeksi.
Ja seuraavaksi esittelyssä.... miten kummassa arvasitte?? Kirpputori ostoksiapa hyvinkin :)
Mutta voi tuota possua, ihan vastustamaton!! Pitkällisen haaveilun ja etsinnän tulos ja hintakin kohdillaan! Ruusukuppejakaan ei koskaan voine olla liikaa, eihän? Kehyksellekin aina löytyy käyttöä. Upea kanavataulu oli oikea huippulöytö :) Hurjan kaunis mielestäni.

Tällainenkin perhepotretti putkahti vastaan, ihana, ei tähän muuta voinut todeta ja mukaanhan se piti napata. Jeesus vauvaa ajattelin kyllä tuunata..kuulostipa se miten kummalta tahansa :)
Valkoista maalia ajattelin, en mitään sen mullistavampaa :)
Eurokankaasta ostelin hiukan kankaita. Palalaarista löydettyjä aarteita.
Ja Sinellistä nauhoja.
Minimanista löytyi kiva taulu, jonka sanoma taitaa kyllä mennä meidän huushollissa ihan harakoille. Esikoinen tuumasi, että miksi hyväksi koettua systeemiä pitäisi mennä muuttamaan... niin systeemihän on että äiti tekee kaiken ;D ;D ;D Niimpä.

Kana kangas sieltä Eurokankaan tilkkulaarista..ei tietoakaan mihin tätäkin käytän, mutta pakko oli ostaa, ihanan symppistä ja pahoin pelkään, että kun tälle keksin tarkoituksen sitä on sitten liian vähän... kuten aina.
Halloweeniakin olemme lasten kanssa jo aloitelleet. Vanhasta lakanasta, rahkapurkeista, langasta ja kartonginpalasista syntyi keittiötämme kauhistamaan tällaiset kummitukset, vaikkei tätä keittiötä paljon kauheammaksi voi saada..ois vähän maalarille hommia.
Jouluinen viirinauha on ollut esillä viime joulusta saakka ja siinäpä se saa odottaa tulevaakin joulua. Ja kohtapa se koittaakin..eikös? Tänään satoi ensilumi!! Jippii!

7 kommenttia:

miolann kirjoitti...

Me maalattiin asunnon katto valkoiseksi vuosi sitten ja tulihan siitä aivan ihan erilainen, vaikka hommaakin oli hirveästi, se kun vaati vaikka miten monta kerrosta, vanha mäntypaneeli.

Nyt ei unohtuneita joulukoristeita kannata ainakaan enää korjata pois :D

Wilhelmiina kirjoitti...

Olipas kiva halloween katto :)

Ja lippuviiri, samanlaista täälläkin väsätään :) saas nähdä mitä tulee.
Oispa meilläkin sinelli , kauniita nauhoja nimittäin.
Hyvää viikonloppua!

Arja kirjoitti...

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua<3

Anonyymi kirjoitti...

ihania löytöjä-itsekin tein vikolla vaikka mitä ostoksia.

ihana tuo nauha!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne!! :)

Kyllä vain valkoisella maalilla katosta tulisi valoisampi ja kauniimpi. Vielä olen vältellyt työhön ryhtymistä, kun haaveissa on ollut (monta vuotta) siirtää olohuoneen ja keittiön paikkaa keskenään (olohuone pilkistää siinä kuvassa oikealla)Katto on matalampi kuin muissa huoneissa..enkä vielä tiedä jäisikö se sitten tulevaan olkkariin... no nämähän on tietysti haaveita, mutta siitäkään syystä maalipensseliin ei ole tullut tartuttua.

Lippuviiri on tarkoitus tehdä jo viime jouluksi kun lehdessä sellaisen näin..mutta parempi myöhään kuin milloinkaan :)

Iita kirjoitti...

Suloisia juttuja! Minunkin on pitänyt koittaa tuollaista lippuviiriä mutten ole vielä ehtinyt :)

tinttarus kirjoitti...

Ihania kirppulöytöjä!!
Suloisia loppusyksyn päiviä sinulle!