sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Aartehia

Talvinen tervehdys ihanat ihmiset!! Ulkona on niin upea ilma, sopivasti pakkasta ja paljon lunta ja puiden oksat ovat kuin kermavaahdolla kuorrutettuja, runollista ja kaunista talvi luontoa siis parhaimmillaan.
Minäkin tästä kohta riennän, näin heti aamutuimaan luistelemaan lasten kanssa. Sitä ennen esittelen muutamia aarteita, joita kirpputorilta ja kaupasta olen taas kotiini kantanut :D
Kirpputoreilla kiertely on ollut viimeaikoina vähäistä, aloitin nimittäin työt :D No ihan mielettömän kivaa on ollut :)
Ja vaikka kirpputori saalis ei ollutkaan runsas, niin sitäkin mukavampi. Tuollaista kynttelikköä, johon saa alapuolella olevaan lokeroon tulitikut, olen ihaillut monessa sisustuslehdessä. Ihan tällaista versiota, jossa on tuollainen lasi sydeemi en ole nähnyt, mutta tykkään ihan valtavasti :) :)
Ja haksahdimpa taaskin, nimittäin tuo ruusukuvioinen maljakko oli ihan vastustamaton, käsin maalattu ja kaunis.
Ja mitäpä kirppisreissu ilman uutta lasipurkkia, no ei mitään ;D ;D no enpäs tiedä mitä tuohonkin laittaisi, ehkäpä ensi jouluna karamellejä.
Tiimarissakin tulee aika ajoin käytyä... no lähinnä tuon nukkekoti harrastuksen vuoksi, mutta nyt mukaan tarttui tällainen mielestäni tosi ihana talvinen koriste-esine. Pidän valtavasti tuosta huurteisesta värimaailmasta.
Mini Manin talvialesta ostin kauan haaveilemani lyhdyn, kannatti hiukan vartoilla, oli hyvät alennukset ;D
Tunnelmallista talven aikaa kaikille!! Päivittelen blogiani aina kun aika sallii.. niin ja on jotain esiteltävää :D

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kivoja ostoksia tosiaan! Tuo lyhty on kaunis =D Hauskoja hetkiä työhösi =D

Piipa kirjoitti...

Läämin kiitos Hanni kommentistasi!! Töissä on ollut todella kivaa, pitkän kotiäitiyden jälkeen hauskaa vaihtelua ja piristystä :)

Marika kirjoitti...

Ihanuuksia! Isompaa lyhtyä minäkin mieluilen mutta tuntuu että aina vaan ovat liika kalliita kukkarolleni, no viellä joskus

MaMMeli kirjoitti...

Kivoja löytyjä olet löytänyt :)

Mimmarna kirjoitti...

Mukavaa työhönpaluuta! Ihan samat fiilikset mulla, aloitin vuoden alusta työt tarpeeksi monen vuoden :) kotiäitiyden jälkeen. Kuinka sitä osaakaan arvostaa mm. lounastaukoja ;)
Hienoja löytöjä olet taas tehnyt.

Viivu kirjoitti...

Tuo kynttiläsysteemi on hieno! Ei ihan perinteisimmästä päästä! Kivasti erilainen kuin ne muut joissa on tikkulaatikko.

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne!! Työviikko taas takana ja ennättää koneellekin istuksimaan ja lukemaan kommentejanne, kiitos niistä ne lämmittävät aina mieltä!!

Mitään en ole oikein saanut aikaiseksi, mutta jospa tässä aikaakin joskus jäisi enemmän, kun hommat alkavat sujua omalla painollaan :D