keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Joulun valoa

Itsenäisyyspäivästä lähtien meidän kotiamme on somistanut tällainen valkoinen ihanuus. Viime joulunajan vietimme mummolassa, emmekä laittaneet sitten omaan kotiin joulukuusta laisinkaan..no ei olisi kyllä mihinkään mahtunutkaan, joku taitaa olla meidän perheessä melkoinen hamsteri, tavaraa ja huonekaluja kaikki paikat pullollaan! ;D ;D Kukakohan lienee? :D

Meillä on perinteisesti ollut vihreä muovikuusi (helppo eikä haise allergisten nenään tai varise) Se kuusi on vain osoittautunut liian suureksi huusholliimme... niin juuri aiemmin mainitsemani hamsterin vuoksi.

Mieheni kanssa mietimme sitten uuden, pienemmän ja kapeamman kuusen ostoa ja minä tuumailin vihreän ja valkoisen välillä. Mieheni tuumasi, että valkoinenhan näyttäisi todella hienolta :) Ja kyllä se onkin todella kaunis :)

Lapset koristelivat kuusen vielä valkoisilla koristeilla. Mieheni tuumasi, että tulipas kauniin ja rauhallisen näköinen. Kyllä tämä pitkällinenkin avioliitto pääsee aina yllättämään ;D

Mutta meidän jouluumme kuuluu vahvasti myös punainen väri. Tämän joulutähden olen aikoinaan saanut syntymäpäivälahjaksi ja edelleenkin se on mielestäni niin kaunis!

Jouluvaloissa ainoa harmia tuottava asia on se, etteivät ne välttämättä ole kovin pitkäikäisiä. Niinpä rottinkinenkin tähtemme sanoi viime jouluna työsopimuksensa irti. Uusia hehkuja siihen ei löytynyt sitten mistään, joten ostin kokonaan uuden valosarjan, jonka pujottelin tähden ympärille. Valosarjassa on vielä kauniita kirkkaita muovipaloja, joten tuli mielestä ehompi kuin ennen.

Ei kommentteja: