keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Keittiön hengettären työasu

Lapsen kanssa kokkaus ja ruuanlaittohan on usein sitä, että äiti lentää siinä ympäri pöytää. Milloin on lattialle tipahtamassa taikinakulho, milloin välineet tai itse lapsi ja kun lapsia on useampi saa äiti suorastaan lentää ;D
Siitäpä se ajatus sitten lähti! :D
Tässä siis keittiön hengettären uusi työasu. Esiliinan malli on oma, sillä Tilda mallinen, vain vyötäröllä oleva, ei minunlaiselleni sottapytylle ole todellakaan riittävä. :)
Yhdistelin esiliinaan erilaisia kankaita. Ruutu ja raita kankaat ovat Eurokankaasta, ruskeat Tildaa. Somisteena ruskeaa puuvilla pitsiä.
Nyt iski siis ompeluinto pitkästä aikaa ja ideoitakin olisi paljon, tähän settiinhän pitäisi tehdä ehdottomasti huivi, niin ja uudet patakintaat ja patalaputkin olisivat tarpeen. Neitini tuumasi, että uusi essu hälle kans ;) joten tekemistä taas riittää!

5 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Oi, miten soma essu! Nyt kyllä kelpaa lennellä kulhoja pelastamassa ;)

Jään innolla odottamaan saman sarjan ompeluksia!

Marielisa kirjoitti...

Aivan ihana!!

Kiitti ideasta, taidankin tehdä taas itselleni yhden esiliinan lisää...
mulla kans pitää olla tuo koko vartalon suojaava malli, muuten on vaatteet sotkussa heti ; )

Mimmarna kirjoitti...

Tuohan näyttää ihan siltä mistä itsekin olen haaveillut!! Olen myös aprikoinut että se tildan puoliessu ei riitä joten ihan perinteinen 'tissiessu' sen olla pitää. Tuo tekemäsi on kyllä todella hieno ja kankaat sopii yhteen mainiosti.

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne! :)

Mimmarnan "tissuessu" irrotti kyllä tämän aamun parhaat naurut!! :D

Minkäköhänlaisen Tilda tyylisen miesten essun sitä tekisi???

Tuskin siippa niin rakastaisi noita pitsejä ;D Ja hirveästi menee kangasta, hän ei kyllä ole ihan niin hirmuinen sottapytty kuin minä, joten varmaan riittaisi se lanne essu tai sitten ihan vain lanne liina...;D :D tai tangat :D :D niin Tilda tyyliin tietysti :D

H / Lumimäellä kirjoitti...

Voi miten ihania - essu ja enkeli ovat kyllä ylisuloisia :)