keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Kirpputori aarteita

Kirpputorit ovat ihania paikkoja, varsinkin itsepalvelu kirpputorit, joissa tavaroita voi tutkailla rauhassa ja päivitellä, kuinka taas joku on tuonut tällaista tänne. Niinhän se on, toisen roska on toisen aarre.
Todellinen aarre löytyi viime kerralla, oi katsokaa nyt näitä peiliä ja harjaa. Tulee jotenkin ylellinen olo omistaa jotain tällaista..olkoonkin muovia! !! :D :D Harjallakin on jotenkin ihana harjata hiuksia ( putsasin harjan tietysti ensin) voi leikkiä Scarlettia ;D No joo enhän minä näitä voi kampauspöydälleni laittaa, koska pikkuiseni saattaisivat nämä aarteet särkeä, mutta vielä sekin aika koittaa. Astiat vieressä ovat oikeasti sokeri kulhoja, mutta minä ajattelin niihin laittaa kynttilät.

Kirpputori reissua ei kaiketi voi suorittaa ilman, ettei mukaan tarttuisi ruusukuppeja ;D Onkohan tämä jonkinlainen kutsumus, yrittää pelastaa alennustilassa olevia aarteita... mieheni kyllä väittää, että tämä ei käy perusteluksi. Väittää mokoma minua hamsteriksi..niin mistäköhän sekin nyt sattuis johtumaan ;D
Kupit olivat vain niin ihania ja nuo lautaset ovat mielestäni todella kauniita. Ostin myös pienen lasipullon, siivilöitä keittiöön ja tuollaisia tarjoiluastioita, jotka ajattelin sijoittaa joskus kampauspöydälleni koruja yms. varten.
Ja yllätys yllätys nämä kaikki ruusukuppinikin pääsevät juhlistamaan tärkeää päivää, kun heinäkuussa esikoispoikani pääsee ripiltä. Mieheni ehdotuksesta laitamme vielä eripari lautasia ja kuppeja ja lisäksi valkoisia artican kuppeja...niin kumpikohan meistä olikaan se höperömpi? ;D


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä olet taas tehnyt!
Oikeasti loistava idea laittaa eripari-kuppeja ja lautasia!!!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommentista! :)
Kyllä siinä on varmaan sululaisilla taas ihmeteltävää :D :D, mutta itse pidän myöskin ajatuksesta!

Eliisa kirjoitti...

Olet tehnyt kivoja ostoksia. Huomaisn itsessäni houkutuksen ostaa kaikkea kivaa "sisustusjuttua" kotiin viime kirppiskäynnillä. Hillitsin, hillitsin, kun tätä rompetta on meidän rivarineliössä. Erilaiset ruusukupit kahvipöydässä näyttäisivät kivalta...vai oliko se niin että ne lautaset ja kupitkin olisi sekoitettava :) Niin, ruusukupit ovat niin ihania. Ja ruusut... kun muutimme 9v sitten tänne, poistin kaikki ruusut takapihalta.. Nyt mun tekisi ihan hirveästi mieli istuttaa ruusuja.. Mutta taidan jättää sen eläkepäiviin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä! Vaikka olenkin sielultani ikigootti...(juu, lasten kaveritkin ihmettelee et miten noin vanha voi olla gootti), niin kuitenkin rakastan kaikkea ruusuhömppää ja wanhaa...se vaan että mun mies ei juuri välitä. Omaan kotiin en voi sellaisia (ainakaan kovin paljoa) ruusujuttuja laittaa...ihailen niitä sitten vaikka täällä :) Keittiöpurkkisi ovat ihanat!!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)
Enpä olisi itsekään uskonut muutama vuosi sitten, että ruusukupeja alan keräillä. Kyllähän minä aina olen tykännyt kaikesta vanhasta tavarasta, mutta vihreä kausi oli pitkään päällä.
Pukeutumisessahan se minäkin suosin aikapaljon sitä mustaa..niin eikö sen pitänyt hoikistaakin (heh toivossa hyvä elää)

Inkivääri kirjoitti...

Olen kuullut, että Kanadassa olisi ainakin jossain päin (tuttavani olivat Winnipegissä) ihan tapa kattaa juhlapöytään erilaiset kupit kaikille. Olen sitä sitten toteuttanut täälläkin - maailmassa on niin paljon erilaisia ihania kuppeja, että olisi sääli, jos aina pitäisi ostaa koko serviisi:)