maanantai 28. huhtikuuta 2008

Löytöjä kirpputorilta ja Sinooperista

Tilda kirjoja on tullut haaveillen selailtua, että tuon tai tuon haluaisin tehdä seuraavaksi. Vain armoton materiaalipula on ollut esteenä. Nyt vihdoista viimein sain hiukan materiaaleja lisää, eli ihania kankaita ja papereita.Tampereella ostoksilla ollessani piipahdin myös Radio kirppiksellä. On siitä aikaa kun viimeksi olen sielläkin päässyt käymään ja nytkin tuntui, että en osaa edes kulkea koko paikassa. No vaunujen kanssa olin liikenteessä ja kalamarkkinoitten takia ihmisiä valtavasti sitten kirpputorillakin. Mutta jotain löytyi kuitenkin ;D eli ruusukuppi, tätä sarjaa minulla jo parikuppia onkin. Ostin myös tuollaisen ihanan lasipurkin, jollainen minulla myöskin on ennestään. Ostinpa vielä mansikka kuvioisen mekonkin. Niin ainoa Prinsessani täyttää tänään 9v eikä hänelle tämä mekko mahtuisi, mutta mekko tuleekin ihan materiaaliksi Tildailuihin!

2 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Tulin nyt tännekin veirailulle. Ensinnäkin talonne näyttää tosi ihanalta, olen aina haaveillut puutalosta, jossa on veranta. Ja sitten nuo sinun ruusu-kuppisi edellisessä postauksessa ovat upeat. Tahtoisi myös sellaisia. Kirpparista vielä, että minäkin tykkään tehdä aina sen Koskikeskus/Nukkela/ Radiokirppis-kierroksen. Torstaina olin tytön kanssa kaupungilla, pysyimme vain koskarissa. Ella-Mari ei oikein innostu äidin kirpparilla kiertämisestä. Yleensä se menee siihen, että pyytää aina,että ostaisin sille sieltä pehmoleluja... kun jo muutenkin niihin hukutaan :) Joo, hienot sivut sinulla. Olisi kiva tehdä tälläiset "sisustus-sivut", aikani vain ei tulisi missään tapauksessa riittämään enää siihen, harmi.

Piipa kirjoitti...

Kiitos vierailustasi Eliisa! Minäkin nämä sivut perustin ihan järkisyistä, eli pelkona on tuon vuodatuksen tukkeutuminen, kun niin hirmuisesti jo nyt on kuvia ja tekstiä. Ja jotenkin saan sitten järjesteltyä paremmin Tildailutkin erikseen...saa nähdä nyt mitä tästäkin tulee, kun vielä on hiukan opettelua..siis paljon ;D.
Tampereella tulee harvoin käytyä, mutta yritän sitten aina ängetä itseni tuonne kirppikselle, en vain tiedä olisiko sitä muitakin hyviä paikkoja kuin Radiokirppis?