torstai 13. elokuuta 2009

Villitys jatkuu

Nukkekoti harrastukseni myötä asioita tulee katseltua minisilmin. Kaikenlainen roska esim. hammastahna tuubin korkit, huulipunan hylsyt yms. näyttävät minisilmin katsottuna vallan toisenlaiselta. ;D
Ympäristöään, tavaroita ja esineitäkin tulee usein katseltua pohdiskellen, että miltäköhän tuokin näyttäsi minikoossa tai miten sen voisi tehdä minikoossa.
Sitten kun jotain on näpertänyt kieli keskellä suuta, tulee ajatus... että osainko tehdä tämän saman isommassa koossa? Ja eikun kokeilemaan :)

Ison (Pussukka liikkeestä muistaakseni ostamani) munakorin olenkin esitellyt ajat sitten, siinä on esillä edelleenkin oman mallin mukaisia sydämiä, ovat oikeasti joulukoristeiksi alunperin tehtyjä, mutta ovat esillä ihan ympäri vuotisesti :)
Nukkekoti kossa on munakoreja tullut tehtyä aikasmonta kipaletta ;D tuollaisia oman mallin mukaisia tasapohjaisia koreja. Eilen kokeilin jalallisen version, isoa munakoria mukaillen ja silloin se ajatus syttyi, osaisinko tehdä munakorin myös hiukan isommassa koossa.
Että tällainen villitys!! :)
Tilda hahmon, vaikka pääsiäis pupun käsivarrella kiikkumassa tällainen kori näyttäisi hauskalta. Tämän kokeilun tein ihan tasapohjaisella ideallani ja huh heijaa, että olikin homma! Pieniinkiin saa menemään aikaa, mutta sormet mustina ja hellinä tätäkin sitten väänsin, eihän tästä tuon osto korin veroista tietenkään tullut millään, tasainen kieputus on vaikeaa... no ainakin mulle, mutta kivaa tämä rautalangasta vääntäminen on!!

5 kommenttia:

Viivu kirjoitti...

Hienoja ne on!

MariaK kirjoitti...

Upeita!
Tekisitköhän joskus meidänkin nukkiksen Nalle Onnelliselle yhden?

Tiia kirjoitti...

Kurkkaapas blogiini ;)

Anonyymi kirjoitti...

nukkekoti juttu avaakin ajattelemaan asioita ihan eri kannalta-itse hurahdin viikolla täysin nukkemaailmaan :)

Piipa kirjoitti...

kiitos kivoista kommenteistanne!! :)
Maria sinulle vastasinkin blogiisi ja lämmin kiitos Tiialle!!