keskiviikko 26. elokuuta 2009

Onnenkantamoisia

Hyvin pyyhkii, sillä voitin Tiian blogi arvonnassa jotain näin kaunista. Tätä tiskirättiä saankin ihailla päivittäin ja leivosvuoat ovat aivan ihania!! Kiitos Tiia lämpimästi, nämä ovat ihanat, tuli niin hyvä mieli tänne remontin tiimellykseen!! Käykää tekin ihailemassa Tiian blogia Koti suklaan sävyissä,hurmaava blogi ja aivan ihania kuvia!!
Adlibrikseltä tilasin myös Sisusta Tildan tapaan kirjan (19,90e). Ja on kuulkaas ihana kirja, nuo sisutuskuvat ja kaikki taas niin viimeisen päälle mietittyä ja niin kaunista!!
Muutaman ohjeen olenkin toteuttanut aiemmin, mutta ei minulle tuo Norja oikein auennut, joten nyt on paljon helpompaa ompeloida :)
Nämä suomennetut kirjat ovat myös kivoja siitä, että ovat kovakantisia, joten kestävät käyttöä, meillä kun nuo pienimmätkin aina tahtovat näitä kirjoja katsella. Kun kirjoissa seikkailee mitä hauskempia hahmoja :)
AH ja Oi, tällainen kuisti olisi aivan ihana, nuo ovet ja meteriaalit ja kaikki. Meidän kuistimme on kaunis, mutta valitettavasti niin epäkäytännöllinen. Kesällä kuin sauna ja talvella kuin jääkaappi. Kuisti on täynnä luistimia, lastenvaunuja, rullaluistimia ja kenkiä. Mutta jokus, niinhän? ;D Joskus sitten meidänkin kuisti voisi olla tuollainen :D

4 kommenttia:

MariaK kirjoitti...

Ihana voitto! Onnea! :))

Lainasin tuon kirjan kesällä kirjastosta, uteliaisuuttani. Ensin tuntui, että onpas imelää, kaikki ne karkkivärit. Sitten aloin kuvitella saman ruskeansävyissä ja mustavalkoisena ja murretuilla väreillä. Mmm, kaunista, totesin. Muutaman pehmon ompelin noilla ohjeilla ja muutama muu idea on muhimassa. Vähän muokattuna... :))

Tiia kirjoitti...

Kiva että palkinto oli mieluinen! Mukavia Tildahetkiä sinulle =)

mammeli kirjoitti...

Onnea blogivoitosta, aivan ihana voitto <3

Mimmarna kirjoitti...

Onnittelut täältäkin, hienoa kun osuis voitto kohdallesi. Minä oon aina onnistunut osallistuun sellaisiin missä loppujen viimeks on oienempi mahdollisuus voittoon kuin lottoarvonnassa. Tosi suosittuja blogeja on niin paljon. Itse kun tuntuu että monesti kirjoittelee vain omaksi huvikseen, siellä kukaan käy :) :)

Palaan vielä yhteen vanhemmista postauksistasi missä oli tyttösi huone varsian kuvauksellinen. Tiedätkös että silmiin pistävää oli se että kun värimaailma oli niin yhteneväinen ja kertakaikkiaan passeli, niin ei näyttänyt ollenkaan sellaiselta kuin meillä missä kaikki on lähestulkoon mitä tahansa :)