maanantai 31. elokuuta 2009

Onnea on oma huone :)

Remontin tiimellys jatkuu, mutta jotain olemme saaneet valmiiksi... no joo tunnustettakoon heti tähän alkuun, että ne katto ja loput nurkka listat kyllä puuttuvat :P No niitä pitäisi alkaa sutimaan jossain vaiheessa.

Hulabaloohon tuli pienimmille vielä silmä- ja korvatulehdus sekä kuumeilua, joten remppa edistyy hitaanlaisesti, tärkeämpää saada nämä pikku potilaat taas kuntoon. Toinen pikkuherra nukkuu litteänä ja toinen koittaa tihrustaa räähmäisten silmien läpi iänikuista Nokkapokka videota. Voi ressukoita!

Koitan päivitellä blogia ja vierailla teidän ihanissa blogeissa, kun muulta touhulta ennätän. Tässä kuitenkin muutamia kuvia.
Laitanpa tähän taas yhden ennen kuvan. No yöpöydän esittelen sitten kunhan tuunaus ja pojan huone on valmis, jonne yöpöytä sijoittuu. Korkea laatikosto on pojan vanha ja nyt neiti sai sen omaan huoneeseensa. Mutta mennäänpäs kierrokselle neidin huoneeseen, sieltä se laatikostokin jostain löytyy :)
Pitkälle seinälle sijoittui kirjahylly, joka on palvellut meikäläisenkin huoneessa aikoinaan, aikas monet Barbi leikit siis on tämäkin hylly nähnyt ja leikit jatkuvat :) Yksi hylly siellä on vielä tyhjillään. Hyllyjen takaseiniin olen jo aiemmin liimaillut erilaisia tapetteja, joten hylly toimii sitten eräänlaisena "Barbi kotina" :)

Peili ja hyllyn (oikealla) olen jo aikaa sitten ostanut kirpparilta. Hyllyä nyt vain maalailin uudestaan. Liitutaulu vasemmalla sai myös uutta maalia pintaansa.
Sänky sijoittautui mukavasti soppeensa ja tuossa nyt hiukan ehkä näkyy sitä vinoa seinää, tuo jossa on nuo meikäläisen tekemät taulu. Ovi on tuolla seinällä, ovi on vain niin kamalassa kunnossa, että siitä en nyt kuvaa laita :D joo joskus sekin pitäis kunnostaa.
Hylly ja valaisin sijoittautuivat tuttuun tyyliin. Sänkypeite on myöskin minun lapsuudestani ja joskus sekin pitäisi päivittää, on jotenkin niin levoton, vaikka siinä onkin neidin toivomaa mustaa.
Jyrkän lappeen alle siijouttauivat nukkekodit mukavasti. Turkoosissa talossa asustelevat Nalleperhe ja punaisessa Rosella neito :) Turkoosin talon olen itse suunnitellut ja mieheni kanssa olemme sen rakentaneet. Punaisen talon olen tilannut ja itse olen sitten kasannut ja maalaillut :)
Kaapisto alla pitää sisällään neidin vaatteita, no juhlamekot killuvat meidän makuuhuoneen kaapissa ;D Yritin ehdottaa, että päivitämme myös tuon kaapin värit, mutta neiti ei innostunut, joten olkoon nyt näin.
Kaappi on muuten täältä talostamme löytynyt, sellainen viilupintainen ja tarroja täynnä oleva hirvitys. Kahvoja puuttui ja mustalla tussilla oli joka paikka sotattu, sekä nurkkia vuoltu puukolla. Mieheni ehdotti, että tehdään siitä halkoja, mutta eihän sitä rouvan päätä taaskaan käännetty, kun oli päättänyt tästä kaapin saada aikaiseksi. Toiseksi nuorimmaista odotin ja ison mahani kanssa tuota viimeisilläni hioin, mutta tulipahan kaappi :D :D
Kun huone oli ihan tyhjillään, minua alkoi jo hiukan hirvittää tuo valkoisuus, kun katto, seinät ja lattiakin olivat niin valkoiset. Mutta nyt kun tavarat ovat paikoillaan, ei näytäkään enää niin valkoiselta. Ja siellähän se korkea laatikostokin töröttää :)Maton olen kutonut kouluaikoinani, itse värjäämistäni vanhoista lakanoista, verhoista sun muista rievuista. Olikin tuolla pienemmässä huoneessa aina niin ahtaan oloinen. Ei mikään täydellinen taidonnäyte ja aika painavakin, mutta olkoon :)

Koulupöydän olen aikoinaan ostanut kirpparilta ja maalannut pinkiksi, onneksi löytyi kellarista vielä samaa maalia ja toimivaakin sellaista, joten sudin pöydän pintaan uudet kerrokset ja tuli kuin uusi jälleen :) Ekan kuvan kynäpurkit töröttävät pöydällä, ovat jotain hernerokkapurkkeja alunperin. Muistitaulu ja kello saivat mustaa väriä pintaansa ja kello vielä pilkkujakin.

Tuo tuoli ei jää tuohon, on vain kellarista hakemani väliaikainen aarre :) Oikeasta tuolista sitten myöhemmin, kunhan ennätän sen sutia maalilla.
Verhojakin haaveilin uusia, aiemmin neidillä kun ei ollutkaan kuin se yksi ikkuna ja verhot olivat muutenkin niin vauvamaiset. Nämä verhot ovat keittiön verhomme, jotka eivät oikein koskaan miellyttäneet keittiössä, mutta tänne sopivat aikas kivasti, neiti jo tuumasi, että hänen puolestaan saavat jäädäkin, kun ovat niin kivat :) No näillä mennään ainakin vielä. Ja niitä mustia juttuja lisäillään sitten pikku hiljaa.
Vaikka pitää kyllä todeta, ettei se musta väri loppujen lopuksi niin kamala väri olekaan :D

4 kommenttia:

mammeli kirjoitti...

Ihana huone ja paljon on vaivaa nähty, mutta mitäs ei sitä rakkaileen tekisi <3

malla kirjoitti...

suloiselle näyttää!ja nuo kaikki nukkekodit on niiiiin ihania.aina siitä nukkekodista minäki haaveilen...ehkäpä joku päivä innostun.:)

Anonyymi kirjoitti...

ihana huone ja nuo kynäpurkit aivan mahtavat!

Eija Luoto kirjoitti...

On todella kauniisti toteutettu remontti!