perjantai 28. elokuuta 2009

Mistä näitä pennejä oikein tulee?? Ja muita aarteita :)

Kerroinkin joskus postauksia sitten, että äitini on usein nähnyt unta, että talomme ullakolla on aarre!! Peltirasiassa rahaa. No tämä kuva on siis äidilleni! No ei ollut kyllä peltirasiassa ;D eikä unessa nähdystä valuutasta tai sen suuruudestakaan ollut puhetta, mutta pussillinen pennejä..voidaanhan se luokitella jonkinlaiseksi aarteeksi. Kuparipennit ovat vanhempia.

Suurempana aarteena minä pidän kyllä tuota pientä kirjasta, aivan ihana! Nämä ovat siis sieltä ullakolta ja onhan siellä vieläkin vaikka mitä, kun jaksais siellä sahanpuruissa myllätä.
Joitakin postauksia sitten kerroin myös hyllyn etsinnästä ja siitä, kuinka en ollut siinä onnistunut. Olen koittanut etsiä kivaa hyllyä kirppareilta, mutta tuloksetta.

Mutta niinhän sitä sanotaan, että onni ei tule etsien vaan eläen. Tämän hyllyn ohi olen kulkenut...no jos en päivittäin, niin ainakin viikottain. Kellarissa, portaiden alla olevassa tilassa, on hylly vietellyt kaikessa rauhassa elonsa ehtoo päiviä. Kunnes hillopurkkien kanssa ohi viipottessani, sitä taas katselin, pysähdyin ja sitten välähti, että ei voi olla totta!! Tässähän se hylly on ollut koko ajan, odotellut vain kaikessa rauhassa, että milloin se emäntä malttaa pysähtyä ja huomata piilevän kauneuden :)

Ja tosi piilevää kauneutta se kyllä olikin, mutta putsauksen ja maaluksen jälkeen näyttää tältä. En lähtenyt hyllyä hiomaan tai pakkeloimaan ollenkaan, mielestäni se on hyvä juuri näin.
Ja nämä koukut, nekin ovat kellarista, siellä niitä on pilvin pimein joka seinällä :) :) jos vielä toisen hyllyn löytäisin, niin siihenkin olisi koukut valmiina :)
Niin se on, että onni ei tule etsien, vaan eläen!
Nuorimmaisen sängynpäätyyn sitten tämän sijoitimme. Sen päälle onkin kiva laitella kaikkia sommitelmia, leluista yms. Possu boksia, voi katsella lähemmin täältä

Remonttimme jatkuu, tytön tuleva huone odottelee lattian kuivumista ja listojen laittoa. Sitten pitääkin siirtyä pojan tulevaan huoneeseen... joten päivityksiä tulee aina sitten kun ennätän. Nuorimmaisen 3-vee synttäreitäkin piti siirtää, kun maalinkatku on ihan hirveä! No jospa tästäkin taas selvittäisiin, huh heijaa!

6 kommenttia:

mammeli kirjoitti...

Voi, kun ihana hylly ja lähempänä kuin arvasitkaan :)

Korpen kirjoitti...

voi, teillähän on siellä oikea aarreaitta! *huoks*. tulipas hyllystäkin kaunis..
meilläkin oli entisessä talossa noita ihania leijonanpääkoukkuja, mutta vain kaksi, joten niille ei ole kauheasti käyttöä ollut, vaikka tykkäänkin niistä kovasti..

appiukon mökillä oli vaikka mitä ihanuuksia, esim ensimmäinen "painos" monopolia täysin uuden veroisena, mutta appi meni sitten antamaan senkin pelin tyttärensä pojille..on siis entinen peli se :( kaikki eivät ymmärrä vanhojen tavaroiden arvoa ja se mua pistelee suunnattomasti..

vanhojen tavaroiden komppaaminen pölyiseltä vintiltä on aina pieni seikkailu..

Anonyymi kirjoitti...

todella ihana hylly. ja hienoja löytöjä.

Hanni kirjoitti...

Tuosta hyllystä tuli todella kaunis!!

santra kirjoitti...

Joskus asiat on niin lähellä ettei niitä huomaa ennenkun kompastuu.. :) Hieno hylly! Uusi mottoni on: jos väri ei miellytä maalaa se. Ja niin oon tehny viime päivinä.

Eija Luoto kirjoitti...

Voi hyvä tavaton sentään, mikä löytö! Kaunis kuin karamelli j amiten hienoa, että siihen liittyy nyt tuo kiva tarina!