tiistai 4. elokuuta 2009

Pientä ja kaunista

Tuskimpa olen ainoa, jonka kaapista löytyy jotain tarpeetonta. Kuinkahan usein näitäkin sitten tulee käytettyä ;D mutta nämä munakupit nyt sattuivat olemaan vain vastustamattoman ruusuiset!! Harmillisestihan niitä on vain neljä, mutta ehkäpä joskus löytyy samantapaisia lisää :)

Tyttäreni löysi pienen "akvaarion" ,tämän esineen tarkoitus on olla ainoastaan kaunis, mikäpäs sen ihanampaa, ei kaiken tarvitsekaan aina olla käytännöllistä. :)

4 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Minullakin kaapissa munakuppeja, joita ei tule koskaan käytettyä :) Onneksi eivät vielä paljoa tilaa ;)

mammeli kirjoitti...

Minullakin on kaikkia tarpeettomia esineitä kaapissa, joita en raaski heittää pois. Joihinkin liittyy muistoja ja jotkut ovat vaan niin kauniita että niitä haluaa säilyttää, vaikka ei niitä tarvitsekkaan.

Mimmarna kirjoitti...

Kyllä meiltäkin munakupit löytyy vaikka munan munaa ei ole tässä huushollissa syöty kohta vuoteen.
Olipa sulla reissu Eloon! Piipahdit sitten ihan tässä 'naapurissa' :) Kyseisessä lelukaupassa olen minäkin käynyt ja vaikutti tosi kummalta se myyjän käytös, varsinkin kun mielestäni omistajarouva on varsinaisen suurperheen äiti.
Mutta hienoa että kaikesta huolimatta selvisit elossa!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne!! :)
Kyllä nämäkin munakupit taitavat aika vähälle käytölle jäädä ;D ihan höperöä tämä minun keräilyni useimmiten onkin :D

Elossa tosiaan selvittiin :) Jäljestä päin ajattelin, että mitä minä nyt marmatan ihan blogissa asti! ;D
Jos yksin olisinkin ollut liikenteessä tuskin olisin kimpaantunut, vaikka kuka katsoisi ja miten (ja tuskin olisi katsonutkaan) mutta lasten takia kyllä harmitti!