tiistai 12. toukokuuta 2009

Seinä taulu kauneus salonkiin

Tämän taulun tekeminen ei kulkenut ruusuista polkua pitkin, tai sillä ainakin oli paljon piikkejä! :)
Yläkerran wc:ssä oli ennen musta metalli hylly, joka ei toiminut käytännössä ollenkaan. Siihen mieheni löi aina päänsä :) voi ressukkaa ja tavarat tahtoivat tippua milloin minnekin. Hyllyn pois oton jälkeen seinä näytti kuitenkin aivan kaljulta, niin se silmä oli vaan jo tottunut, että jotain seinällä on :)
Koska yläkerran veski on nykyisin melkoinen kauneus salonki, ideoimpa sinne tällaisen taulun uusimman Tilda kirjan korutelineen innoittamana.
Ja kyllä tämän taulun tekeminen alkoi jo naurattaa, kun koko ajan sai purkaa ja tehdä uudestaan, enpä tiennyt omaavani niin paljon kärsivällisyyttä. Lopputuloskin on mitä on :D
Taulun pohjan olen tehnyt Sew pretty home style kirjan seinä taulun mallilla.
Huh HUh sielläpä se seinällä saa nyt kupruilla rauhassa :)

9 kommenttia:

MariaK kirjoitti...

Kauneussalonkisi seinätaulu näyttää tosi hyvältä! Idea on hauska ja riemastuttava! :)

Piipa kirjoitti...

Kaunis kiitos mieltä lämmittävästä kommentistasi!! :)

Korpen kirjoitti...

tulipa hieno!

Eliisa kirjoitti...

Se on kaunis Piipa! Hienosti kirjailtu kukka ja hient aplikoinnit! Kyllä sulla ON kärsivällisyyttä!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista!!
Tämä Tildailu on kyllä opettanut paljon kärsivällisyyttä, ihan pitää ihmetellä itsekin..no ei minusta virkkaamaan kyllä ole, jonkun kirjankin olen joskus lainannut, mutta ei se vaan avaudu :D siihen ei riitä minun kärsivällisyys :)

Mimmarna kirjoitti...

Taas oot tehnyt niin hienoja juttuja että sanattomaksi vetää, aina nimittäin käyn hetimmiten vilkaisemassa mitä taas olet tehnyt kun blogiasi päivittelet, mutta usein jään haaveilemaan miten itsekin saisin noin kaunista aikaan joten aina ei tule kommentoitua. Nyt kuitenkin oli ihan asiaakin, ihastuin nimittäin ikihyviksi kun huomasin Tampereen Kontissa samanlaisen nukenpäisen jutun mitä sinä olit aiemmin löytänyt jostain. Tämä vain oli lähestukoon pelkät kasvot tuhruisen koristevirkkauksen ympäröimänä, katsoin hintaa, hieraisin silmiäni ja katsoin uudestaan. Väitän edelleen että siinä oli 15e. Heräsi heti epäily että siellä on töissä joku joka seuraa tarkkaa blogiasi ja huomasi kuinka hinnoittelu kannattaa pistää todella kohdalleen. Jäi sitten multa se nukennaama ostamatta :(

Piipa kirjoitti...

Kiitos Mimmarna kommentistasi!! :)

No onpas ollut törkeää hinnoittelua :( omani maksoi 1e!!! Eli pientä hintaeroa, eikä ihan pientäkään. Nuken naamoja siis ihan ehtoja ja uusia olen muistaakseni nähnyt Tampereen Sinooperissa myynnissä, ovat tietenkin pelkkiä naamoja, mutta virkkaustaitoisille vinkiksi, tämäkin perinne olisi ihan hauska saada elvytettyä :)

Usein kirpparilla kierrellessä ajattelen ja saatanpa tapani mukaan tokaista ääneenkin ;D, että ihan hirveitä hintoja!!

Jotkut kuvittelevat, että kun on arabiaa niin sillä leimalla saa myydä sitten ihan mitä vaan ja missä kunnossa vaan. Huvittavin esine jonka olen myynnissä nähnyt oli arabian lautanen jonka päälle oli itse sutaistu jotain maalia pintaan..ei mitään ruusu kuvioita tai taidetta vaan ihan maalia lasituksen päälle ja kova hinta päälle, kun onhan siinä leima että arabiaa, eipä tullut kauppoja ei :D :D

Mimmarna kirjoitti...

Vielä noista kirpparihinnoista, mielestäni Kontissa on kyllä muutenkin korkeat hinnat. Onhan sillä tietysti syynsä kun rahat menevät hyvään tarkoitukseen mutta kääntöpuolena on se että tavarat eivät välttämättä löydä ostajia. Ja tuskin sekään on tarkoitus.
Niin ja tuosta kommentistani vielä että tarkoitin että joku siellä Kontissa on vain huomannut millaisia aarteita kaikesta saa kun sinut päästää asialle :) :)

Piipa kirjoitti...

Hei missä tämä Kontti Tampreella on, en muista olenko käynytkään koskaan, Radio kirppiksellä kylläkin monet kerrat, mutta siellä on mielestäni aika kallista, no joskus sieltäkin tekee halpoja löytöjä.