lauantai 9. toukokuuta 2009

Oikein ihanaa äitien päivää!!

Tämän kuvan olen esitellyt aiemminkin, mutta on se vaan kaunis!!

Mummoni ja iso mummoni ovat jo kuolleet :( mutta ovat läsnä sydämessä ja ajatuksissa! Isomummoni (kuvassa vasemmalla) kirjoitti päiväkirjaa, tarinoita ja omisti vajan täynnä vanhoja nukkeja. Hänellä oli ikkunoiden välissä kiviä, simpukoita ja kaikkea kaunista. Hän asui pienessä punaisessa tuvassa suuren kallion vieressä.

Mummoni oli punatukkainen ja vihreä silmäinen iloinen rämäpää, hän sanoi mitä ajatteli, oli hirveän kova kuorsaamaan :D :D, tanhusi, kulki suomi seurassa ja kutoi mattoja. Ruotsin laivalta hän aina toi karkkeja ja tuliaisia.

Oikein ihanaa, rentouttavaa ja hauskaa äitienpäivää, erityisesti omalle äidilleni, tuolle kuvan saparopäälle, maailman parhaimmalle, herkimmälle, todelliselle sisupussille ja kärsivällisimmälle äidille maailmassa! Paljon suukkoja ja haleja!!!

Itsessäni huomaan osia heistä kaikista :D Oma äitien päiväni kulkee varmaan aika perinteiseen tapaan, eli juomat sylissä ja kakkua naamalla ;D ;D

2 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Antoisaa Äitienpäivää!!

Maaka kirjoitti...

Googletin leikkimökki ja sisutus
ja tänne päädyin ekalla klikkauksella :) Tai siis vuoden takaiseen postaukseen :D vähällä oli etten jättänyt kommenttia sinne!

Suloinen ja raikas kuin mansikka on teidän leikkimökki! Meidän mökki "pitäis" maalata uudestaan sisältä joten ideoita metsästelen. Samalla löytyi myös uusi blogi :)