maanantai 4. toukokuuta 2009

Hyviä ostoksia :)

Vieläkö muistatte? :D Ihanaa nostalgiaa, eikös?
Tällä kertaa esittely vuorossa hyviä ostoksia, suoranaisia ahaa elämyksiä ja todellisia löytöjä...niin vaikka perheenjäsenet muuta väittäisivätkin :)

Tämä oli ihan pakko ostaa, ihana väri ja mikä muistikuvien ryöppy tämän myötä aivoihini vyöryikään. Näitä mummut, äidit ja sukulaistädit kilpaa tekivät, olipa mukana tyynyjäkin, joissa nämä kasvot veikistelivät. Näin hulvattoman hauskaa koriste patalappuhan ei vain voinut olla ostamatta :D
Ja löydöt sen kuin jatkuvat. Sydämen muotoinen pelti tarjotin on aivan ihana kynttilä asetelmille. Ruusukankaasta tulee jotain..no tulee tulee, ihan varmasti, ainakin joskus!
Kehyksiä olen muistaakseni nähnyt Tiimarissa, mutta kun halvalla sai niin tämäkin tarttui mukaan. Ruusu-kuvioista posliinia ei meikäläinen pysty kovin hyvin ohittamaan, varsinkaan jos hinta ja kunto on kohdillaan. Ruusukupista murot maistuvat taatusti paremmilta ja maljakoitahan ei ole koskaan liikaa, eihän ;D
Sitten mielettömän mukava ylläri, iso pino kirjoja ilmaiseksi. Mikäkäs sen mukavampaa, askarteluun, tuunaukseen jne. kuin ajan kellastamat kirjansivut ja kannet...niin ja voisihan nämä jossain välissä vaikka ensin lukaistakin.
Sitten löytö, jota ei voinut ohittaa, henkilö vaaka. Näyttää valitettavasti oikein, niin ei yhtäkään kiloa vähemmän, huokaus, mutta tuunattavaksi tuunattavaksi tämäkin ja yläkerran veskissä ei puntaria olekaan.
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, puisia lasinalusia. Monta kertaa näitä kiertelin ja tuumasin, no enhän minä noilla mitään tee, mutta mielessä vain kummitteli, miltä nämä näyttäisivät eritavalla maalattuina ja koristeltuina..niin ostettevahan ne oli....no ihan höperöä!!!
No nyt sitten pitää alkaa näitä kaikkia aarteita tuunailemaan :D kivaa!!

3 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Vähintäänkin veikeitä löytöjä!! Näytähän sitten kuvia kun tuunailut on tuunailtu =D

Inka kirjoitti...

Voi muistan!! Ihme kyllä meillä ei kotona tuollaista naamaa löytynyt, mutta kyllä niitä naamoja lapsena näki "joka kodissa".

Hienoja löytöjä tuunattavaksi muutkin jutskat!!

Piipa kirjoitti...

Kiitos piristävistä kommenteistanne!! :)

Maalisudilla on tullut jo sudittua, tahtoo vain tuon maalausinnon iskiessä tarttua sitten kaikki tavarat käteen ja joka paikka tuntuu huutavan maalia :) ,joten laitan sitten kuvia kun into hiukan hellittää! ;D

Niin onhan sitä intoiltu käsitöistä ennen Tildaakin, muistan kun lapsena äitini ja sukulaistädit innostuivat tekemään niitä virkattuja pyöreitä tyynyjä, jossa oli sellainen reunus (no vaikea selittää, meikäläiselle kun nämä virkkaustermit on ihan hepreaa) no niitä tyynyjä oli sitten kaikilla, joka nurkassa ja eriväreissä, jokin ihme buumi oli sekin.

Minun lapsuudessani minulla ja kaikilla serkuillani oli myös se sellainen tekoturkiksinen makaava pehmokoira, jolla oli roikkuva kieli. Hauskoja muistoja nämäkin...mitenköhän nen omat lapset muistelevat sitten omaa lapsuuttaan ja meikäläisenkin tekeleitä ;D ;D