lauantai 13. helmikuuta 2010

Jos ei muuta, niin shoppaillaan ;D

Jos ei aika aina riitäkkään kaikenlaiseen näpertämiseen tai ompeluun, eipä haittaa ei , jos aikaa riittää edes shoppailuun ;D ja kyllä onkin ihanaa saada omistaa Mailegin pupu, on niin liikkis suloisessa pyjamassaan. Tämä pupu on minulle ihan ensimmäinen laatuaan, todella pitkän haaveilun tulos.
Hurmaava kirjan kanssa on ihana käpertyä nojatuoliin haaveilemaan ja ihastuttavan sydämen sain kaupan päälle :) :) Nämä hurmaavat ihanuudet ostin tietysti Tampereen Tallipihalta Villa Harmoniesta. Suloinen putiikki ja ihana myyjä, mikäpä siinä ollessa ostoksilla :D Suosittelen!!
Ja kun auto nokka oli suunnattu kohti Tamperetta, eihän sieltä mitenkään voi tyhjin käsin tulla pois, olisihan se jo bensan tuhlausta ;) Puhdas eko teko siis!! ;D
Askel kulki kevyesti kohti My Country Home liikettä (Stokkan vieressä) Ostoskassiin päätyivät Green Gaten astiapyyhe ja Bloomingvillin posliinisia numero kylttejä . Kengän muotoinen piparimuotti on Tuomiokirkonkadulta Ullan unelma puodista, aivan ihana puoti!!
Pyörähdettinpäs Halpahallissakin (Veskassa) Ja mikä löytö ja varsinkin mikä hinta!!!! Suloinen termospullo ja hintaa 50 senttiä!!!! No ihan taatusti tämän ostoksen kohdalla ei tarvinnut miettiä minuuttiakaan! Ja kyllä sinne vielä jäikin sellaisia vaaleankeltaisella pohjalla olevia ja olikohan niissä kirsikankukka kuvio kyljessä, niin ja hinta todellakin tuo 50 senttiä
!
Tampereen Etolassakin oli sopivasti muutto myynti ja hyviä alennuksia :) Pallokuviot ovat hurmaavia ja kahden tuotteen verran sain taas lisättyä tätäkin "keräilyä".

Kirpputorillakin on tietysti taas tullut käytyä. Löytyipä taas suloisia leivosvuokia ja ei niin suloinen taulu. Taulu joutuu tuunattavaksi, joksikin vallan toisennäköiseksi.
Ja jos totta puhutaan, niin olen minä hiukan ennättänyt ompelukoneenkin ääressä istuksia, lähinnä olen ommellut pikku pojille gollege housuja, mutta myös jotain sisustusjuttujakin on syntymässä.... hitaasti mutta varmasti, niistä sitten enemmän kunhan joskus valmistuvat.

11 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia ja paras tietysti tuo suloinen Maileg-pupu, voi tuo pyjamakin sillä on NIIN suloinen :)

Hanna kirjoitti...

Kerrassaan ihanat ostokset ja kiitos ostospaikkavinkeistä! Kesälomalla saatan ajella Tampereelle ostoksille =D

Piipa kirjoitti...

Lämpimät kiitokset Mammeli kommentistasi!!
Kyllä se tyttö pupukin vaaleanpunaisessa yö-paitulissaan oli niin hurmaava!! Ihan hurahdin näihin pupuihin, lapset ja mies ovat onneksi tottuneet höpsötyksiini :)

Minä olen ollut niin työn touhussa, ettei aikaa ole ollut koneenkaan ääressä istuksia. Niinpä kommentoimiseni ovat jääneet vähäisiksi, silloin kun koneelle pääsen, niin ahkerasti kyllä luen, katselen ja ihailen kaikkea kaunista mitä olette tehneet, taituroineet, loihtineet tai ostaneet :)

Ihania Blogeja joita luen ja seuraan on paljon ja niitä aina yritän tuonne blogini sivupalkkiin linkitellä, hitaanlaisesti ja sattumanvaraisessa järjestyksessä, jospa tässä hommat lutviutuvat niin aikaa jäisi myös siihen kommentoimiseenkin!

Mutta oikein hurmaavan hauskaa ystävänpäivää kaikille!!

Vekarus kirjoitti...

Ihania ostoksia! Ja hieno tuunaus alla!

Iloista ystävänpäivää!

Arja kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt.
Hyvää blogiystävänpäivää sinulle!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt Tampereella. Otin osoitteet ja nimet ylös.


Aurinkoista Ystävänpäivää sinulle!!

JohannaL kirjoitti...

Vau mitä löytöjä!

Eliisa kirjoitti...

Vau, sähän olet vaikka mitä ihanaa löytänyt ja kierrellyt kunnolla Tamperetta :) Itse tamperelaisena ihan sokeutuu näihin kauppoihin, eikä osaa edes lähteä mihinkään.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sopii sana "liikkis" tuohon Maileg pupuun. Ja mikä ihana kirja??? Laitatko kirjan sisällöstä jotain kuvia blogiisi. Onko kirja samasta paikasta ostettu elikkäs sieltä Tampereelta? Kansi näyttää siltä, että varmaan on jotain ihku ihanaa sisällä.

Iita kirjoitti...

Kauniita ostoksia! Kyllä shoppailu aina piristää kummasti! :D

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteista ja mieltä lämmittävistä ystävänpäivä toivotuksista!! :)
Joo pitääkin laittaa kuvia tuosta kirjasesta, aivan ihana se onkin, kaunista valkoista sisustusta ja ihania ideoita :) ja ostettu oli samasta paikasta kuin se pupuliinikin!