tiistai 16. helmikuuta 2010

Kirja ihanuus

Tässä esittelyssä lupaamani kirja ihanuus. Ehkä tätä ei voi mieltää ihan kirjaksi... eikä oikein lehdeksikään, olisiko osuvampi nimi kuvasto tai sisustusopus ;D no mene ja tiedä... mitäpä sillä väliä. Ihanuuksien ihanuus jokatapauksessa!!

Tämän ihanuuden ostin sieltä Tampereen tallipihalta Villa Harmonie liikkeestä. Kirja on täynnä hurmaavia kuvia ja vaaleaa sisustusta. Kirjassa on ostovinkkejä, ruokaohjeita, esittelyssä vaatteita ja hauskoja vinkkejä. Niinpä oikea life style opus :)

Ja kyllä minulle ainakin tällainen keittiö kelpaisi, siis aivan ihana!!!
Tämä on mielestäni todella hauska tuunaus vinkki... siis lampun varjostimen uusiokäyttöä kukkamaljakkona, yksinkertaista mutta niin kaunista. Jaahas nyt eikun bongailemaan kirppareilta lampunvarjostimia ;D

Kirjassa myös esittelyssä tyyliin sopivia huonekaluja ja vaatteita, sekä sisustusjuttuja.

7 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Nämä ihanaiset lehdet/kirjat jaksavat
mieltä ilahduttaa. Minulla on viimevuodeltakin kaikki numerot ja jaksan aina uudelleen ja uudelleen ottaa ne esille ja tunnelmoida :-))
Oikein mukavia luku hetkiä sinullekin!

Ps. Kohta ilmestyy uusi numero :-))

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Minulla on tuo lehti, mutta joudun tilaamaan niitä nettiputiikeista. Meidän kyläpahasesta niitä ei saa.

Mukavaa keskiviikkoa!!

Anonyymi kirjoitti...

ihana kirja. kävin myös kurkkamassa nukkekoti blogisi.

Intianminttu kirjoitti...

Sinullapa on kaunis sivusto! Olen vasta-aloittelija täällä blogimaailmassa ja kierrellyt opintomatkalla käsityö- ja sisustusblogeissa, sillä olen aloittanut tällä viikolla oman harrasteblogini (keramiikka, tildailu, puutarhanhoito yms.).

Lisäsin blogisi blogiluettelooni, joten seuraan postauksiasi innolla jatkossakin! Upean kaunista helmikuista penkkaripäivää!

Pihlajanmarja kirjoitti...

Kannessa lukee Winter home, siis kaiketi kesäksi tulee uusi kirja/kuvasto. Kaikkea ihanaa löytyypi näköjään siitä.

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne!! :)
Todella kiva ja säilyttämisen arvoinen kuvasto todellakin!!!

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

Minulle tuon samaisen lehden lähettää toinen blogin kirjoittaja Suomesta. Odotan sitä ihan innolla. Nuo pääsiäismunat tuovat lapsuuden mieleen, vaikka meillä ne olivatkin pahvisia, mutta värikkäitä ja kauniita ja täynnä yllätyksiä:)