sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tunnustan tunnustan

Syysloma on sujunut sutjakkaasti oleillen, leipoen, kirpparilla kierrellen ja portaikon seinää purkaen.
Blogiini kurkatessa minua odotti kaksi ihanaa yllätystä. Kaunis kiitos näistä tunnustuksista! Lämmittivät todella paljon mieltä!!!

Tämä tunnustus on Jaanalta ja tunnustukseen liittyi tietysti tehtävä ;) Tämä ihanuus täytyisi osata jakaa seitsemälle suurenmoiselle bloggaajalle ja linkittää heidät postaukseensa.

Minulta tunnustuksen saavat:

Sirkka kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!! Ja Sirkan ottamissa kuvissa on tunnelmaa, rauhaa, harmoniaa ja kauneutta!!

Anne kuvista välittyy, että hänellä on kyky luoda ja löytää kauneutta ympärilleen ja sommitella ne kauniisti!!

Anne, Kaunis pieni elämä blogista. Upeita tuunauksia, oivalluksia, kauniita vaatteita, leipomuksia ja kaikessa elämän maku mukana! Upea ja ihana blogi!

Malla, Villa Honkasalo henkii tunnelmaa, rauhaa ja harmoniaa!! Talon remonttia ja upeita muutoksia ja mahtavia oivalluksia on ihana seurata!!

Minnalle, hänellä on ihan uskomaton kyky löytää kaikkea kaunista Taloon maalle ja tarinat ovat aina niin hyväntuulisesti kirjoitettuja!!

Sara, Kaunis, ihana, rauhallinen ja paljon paljon muitakin sanoja voisi liittää hänen blogiinsa. Upeita kuvia katsellessa tulee aina niin levollinen olo!!

Eliisalle, tämä nainen se on osaava, aikaansaava ja taitava, olipa kyse nukkekodeista tai vaatteista!!


Ja tunnustuksen saajan pitää kertoa seitsemän asiaa itsestään, mitä muut eivät sinusta tiedä. No huh huh näiden perusteella sitä varmaan vaikuttaa ihan pöljältä :D, mutta tässä tulee tunnustuksia :)

1) Asun täällä etelä Suomessa, mutta aina esittelen itseni Kainuulaisena ja murrekin tietenkin paljastaa sen heti.

2) Minulla ja miehelläni on 33cm pituuseroa :D :D Minun lyhyys ja tumma tukka selittyvät hippusella lappalaista verenperintöä ja kesakot taas ovat punatukkaisten savolais juurien verenperintöä... niinpä on siinä geenejä kerrakseen ;D

3) Kuulun kirkkoon, mutta olen enemmänkin uskonnollinen kuin uskovainen. Kirkossa tulee käytyä lähinnä häissä, hautajaisissa jne. Silti olen sata varma, että näin lapsena enkelin, kun olin jäädä rekan alle ja uskon, että rukouksilla on ihmeellinen voima.

4) Olen nähnyt ennalta asioita, kuten lasteni sukupuolen ja ulkonäön heitä odottaessani. En ole silti mikään selvännäkijä, enkä osaa ennustaa. Joten lottonumeroita ei ole tullut nähtyä, voi harmi :D :D

5) En ole koskaan ollut humalassa, eikä ole tarvettakaan! Kalja on pahaa ja punaviini pissittää ja jos alkoholi pitää sotkea kaikkeen mahdolliseen, ettei se maistuisi, mitä järkeä sen lipittämisessä edes on?

6) Olen puhelias, touhottaja ja tulistun herkästi. Silti en voi ymmärtää niitä tuiki tuntemattomia ihmisiä, jotka pystyvät arvostelemaan tai puhumaan pahaa. Ei sovi minun ymmärrykseen!

7) Perhe on minulle kaikki kaikessa ja jokainen päivä on uusi ja erilainen. Olin päättänyt etten laita lapsia, enkä ota miestä ristikseni! Onneksi ihana mieheni on saanut minut toisiin aatoksiin ;D yksi neropatti, pikkuinen eukko ja viisi lasta = seitsemän henkinen perhe, ja seitsemän on oikein kiva luku!! Joten tässsäpä olivat nämä seitsemän tunnustusta :)

Ja tunnustukset jatkuvat :)
Mellen ja minun blogista tällaisen ihanuuden!! Lämmin kiitos tunnustuksesta, ihan tässä häkeltyy!!

Säännöt:
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

Maku: Pepsi Max ja jäätelö, yhdessä tai erikseen Nam nam!

Kuulo: Ukonilma, rankkasade, lintujen laulu, pakkaslumen narskunta.

Haju: Vauvat :) vastapesty pyykki, ruusut.

Tunto: Nukkuvan lapsen hiukset, kissanpoikaset, auringon lämmittät kivet.

Näkö: Kuutamo, tädet, järven kimmellys.

Tätä haastetta en nyt jatka eteenpäin, mutta ota mukaan halutessasi :)

4 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Lämpimät kiitoksen sanat aamutuimaan, pikku lenkin jälkeen tulin sinulle toivottamaan!
Kaunis kiitos ihanista sanoistasi,jotka osoitat minulle ja niin kauniisti kirjoitat meistä kaikista, sinulla on hyvä sydän ja sinulta pulpuaa hyviä ja puhtaita ajatuksia jakaa toisillekin, joista me kaikki saamme iloa ja onnen tunnetta, kiitos!
Olen jo aikoja luopunut näistä tunnustuksen jakamisesta eteenpäin, minusta se on vaan niin vaikeaa...kaikki saavat sen ottaa vastaan!
Onnea sinulle tunnustuksesta ja onnen polkua kuljet aina elämässä!

Ilon tunnetta päivääsi,
täällä kanssa ensilumen onnesta iloiten!

Piipa kirjoitti...

Aivan ihanasti kirjoitit Sirkka, lämmin kiitos sanoistasi, ihan tässä herkistyy!! :)

Eliisa kirjoitti...

Kiitos Piipa kehuist ja tunnustuksesta :) Sinä olet itse niin taitava, että varmasti loihtisit vaikka nokkosista sen paidan, niinkuin "entinen plikka" :)

Oli mukava lukea näitä sunpaljastuksia. Olet sä hyvä tyyppi!

Piipa kirjoitti...

:D Kiitos Eliisa kauniista sanoistasi!! Lapsuuteni lempisatuihin kuului satu Villi joutsenet, siinähän neito joutui veljillensä paidat tekemään nokkosista, jotta nämä saisivat ihmishahmonsa jälleen takaisin ;D ei kyllä onnistuisi minulta ;D