tiistai 6. lokakuuta 2009

Kirpparilta kahmittua

Tervehdys taas pitkästä aikaa, täällä ollaan ja terveenä porskutetaan eteenpäin. Porsastelu tauti ei ole vielä iskenyt, mutta kaksi flunssa aaltoa on perheessä ihan kiitettävästi pyörinyt.

Tässäpä esittelyssä eri kirppari kierroksilta kahmimaani tavaraa.
Itse en hallitse tuota virkkausta, joten tällaiset kauniit liinat ovat aivan ihania löytöjä, varsinkin jos hintana on 10 centtiä, niin...toisen roska on toisen aarre! Pidän erityisesti tuosta väristä ja ajattelin sen jonkun tyynyn päälle laitella, kunhan nämä muut hys hys hommat hiukan hellittävät. ;D
Niin ja nappeja, niitäpä tietenkin :D
Näitä suloisuuksia löysin kuuden kupin verran, näistä kupeista joulu glögi maistuu varmaan taivaallisen ihanalle :) Mistäköhän löytäisi vielä yhden kipaleen, niin sitten olisi kaikille omansa? Jospa tulee vastaan jossain, toivossahan on hyvä elää.
Voitteko uskoa, että meillä isoimmat lapset juovat glögiä myös kylmänä, sellaisena jano juomana! Hyh sanon minä, niin taivalliseen makuun eivät nämä kupitkaan yllä, että minä voisin kylmänä glögiä nauttia. No makunsa kullakin :)
Kirppari kierroksen saaliiksi sain myös ison kasan kuppeja. samalla kuviolla isompia ja pienempiä kulhoja.
Olo on kuin prinsessalla, kun näistä kupeista muronsa popsii.

Hassu juttu muuten, että näitä meikäläisen kirppari kuppeja vieraat aina käsittelevät hirveän varoen. Samalla hyllyllä on sulassa sovussa Pentikin kulhoja ja sitten näitä kirpparilta löytämiäni ja aina on sama kysymys, saako näitä ottaa, vai ovatko nämä juhla käyttöön?!! Hinta vertailussa Pentikin kupit peittoavat nämä kupit mennen tullen, mutta ovatko nämä sitten arvokkaamman tai kalliimman näköisiä, mene ja tiedä? Kestävyys testissä nämä kupit kyllä voittavat Pentikin kupit, mikä on kyllä suoranainen ihme!! Lujuus testissä kun kupit saavat olla päivittäin seitsemän henkisessä perheessä. Ainut paikka mihin näitä kuppeja ei voi laittaa on mikro, mutta tiskikoneessa pyörivät kyllä päivittäin, kuten ruusukupitkin. (Vinkiksi! Posliini astioiden siirtokuvat pysyvät hyvinä, kun ei käytä tiskikoneen kuivaus ohjemaa, jota emme käytä kyllä muutoinkaan.)

Ehkäpä tästä pitää päätellä, että elämä on yhtä juhlaa :)
Kirpparilta myöskin tämä suuri ja kaunis, ja uskomattoman halpa teekannu. Kannun kyljessä oli tumman vihreitä maali roiskeita, jotka ehkä selittivät halvan hinnan. Maaliroiskeet lähtivät tiskiaineella ja karhunkielellä kevyesti pesten.
Tässä toisessa kuvassa näkyy paremmin nuo kauniit koukeroiset kuviot. Nyt kun oppisi vielä keittämään hyvää teetä. Minä saan aina niin vahvaa aikaiseksi, että sukat pyörii jaloissa ja järki seisoo päässä :D :D

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Vau, todellisia löytöjä olet tehnyt ja kaikki niin sinun näköisiä! Se pitsiliina on ihanan värinen..

MaMMeli kirjoitti...

Ihania kirpparilöytöjä :)Minä kerää tällä hetkellä erilaisia arabian kahvikuppeja :)

Vekarus kirjoitti...

Täytyy tuohon edelliseen vielä kommentoida, että kiitos ihanasta vinkistä. Löysin kirpparilta jo kynttilänjalan, mutta lautanen vielä uupuu...

Ihania löytöjä taas!

Viherkumpu kirjoitti...

Tosiaan, oletpa ihanuuksia löytänyt! Meilläpäin on niin surkeat kirpparit, että harvoin löytää mitään yhtä ihanaa. Ja jos sattuisikin löytymään, hinnat ovat aivan järjettömät. :(

Anonyymi kirjoitti...

ihania löytöjä. itse olen pitkään etsinyt tee kannua-en juo ollenkaan kahvia. ehkä se kannu tulee myös kohdalleni jossain vaiheessa kun kirppiksiä kiertelen.

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kivoista kommenteistanne!! :)
Minna, minä olen ihan heikkona turkoosiin väriin, vaikka kuinka yritän levittää valkoisia tavaroita ympärilleni, niin aina ne värit putkahtelevat jostain esiin ja turkoosi on yksi niistä :)

Mammeli, minäkin keräsin yhteenaikaan Arabian kahvikuppeja, mutta sitten alkoi mennä hinnat niin hurjiksi. Ihan kuten Viherkumpu sanoi, jotkut pitävät ihan tolkuttomia hintoja.

Ihan mahtava juttu Vekarus, jos vinkistä oli iloa. Itse löysin sen lautasen siihen Tiimarista, viime joulunaikaan, oli alunperin sellainen hopean värinen...oiskohan siellä vielä samanlaisia?

Mi, kirpputorien parasta antia onkin juuri löytää jotain kauan haaveilemaansa. Helppoahan se olisi tietysti vain kävellä kauppaan ja ostaa, mutta eihän se ole läheskään sama asia. Voi sitä löytämisen riemua, kun jokin aarre kirpparilla tulee vastaan! ;D

Sirkka kirjoitti...

Ihania kuvia täällä taas...viime piipahduksen jälkeen..
Itse olen ostanut lähes kaiken kirpparilta...minulle se on jo niin tuttu"putiikk"D että en ole siitä enää maininnut, koska mielestäni kaikki ostavat sieltä D

Annie kirjoitti...

Oooh, noi kulhot on aivan ihanat!!