maanantai 12. lokakuuta 2009

Iloisen Harakan aarteet

Iloinen Harakka pitää kaikesta kiiltävästä tai ainakin himmeästi hohtavasta. Kirppari kierroksen saalis on siis kiiltävä ja erittäin edullinen ja sekös Harakkaa naurattaa.
Kenenköhän mummelin kampauspöydällä tämä sydänrasia on viimeksi viivähtänyt, Iloinen Harakka tuumii ja silittelee aarrettaan, oi miten kertakaikkisen oiva löytö!
Ja niin, tuumii Iloinen Harakka, jos tähän nyt laittaisi kampauspöydälle kuvan vaikka itsestään ja sulhostaan..olisiko se liikaa? No kehykset ovat kuitenkin upeat, niin ja kiiltävät. Ja Harakka on jälleen iloinen.
Iloinen Harakka rakastaa hyvää ruokaa, mikä valitettavasti näkyy hänestä päällekin päin. Nyt Iloinen Harakka voi kuitenkin nauttia myös silmän ruuasta, mikä ei onneksi ole lihottavaa.
Tämän lautasen Iloinen Harakka on löytänyt kirpparilta jo aikaa sitten, mutta nyt sen pariksi löytyi kaunis ja patinoitunut kynttilänjalka. Ja Harakka on hyvin hyvin iloinen!
Sillä Iloinen Harkka aikoo askarrella näistä tällaisen upeuden ja olla hyvin iloinen. Iloisen Harakan mieltä ilahduttaa myös ostosten loppusumma 6e, vähemmästikin sitä saa olla iloinen.

Lopuksi Iloinen Harkka haluaa toivotella oikein ihanaa syyslomaa muille iloisille Harakoille!!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

täällä toinen harakka :D

MaMMeli kirjoitti...

Se on kyllä ihanaa, kun meikäläiset on niin pienestä iloisia :) Minäkin naureskelen välillä itselleni, kun teen noita löytöjä :)

Minna kirjoitti...

voi voi sentään, kun harakka on tehnyt mahtavia löytöjä! :D
Tuo jalallinen vati itse tehtynä ei ole tullut edes mieleeni, ennen kuin luin sen täältä blogistasi. Upea idea!
Terveisin Kangasalan harakka..

TeSa kirjoitti...

Lisää harakoita langalle istumaan.
Ihana blogi sinulla!

Piipa kirjoitti...

Iloiset kiitokset kommenteistanne!! :) Lämmittävät kovasti Iloisen Harakan mieltä!!

MariaK kirjoitti...

Harakka täälläkin... Ja pitää kovasti ostoksistasi! :)
Tein myös aiemmin tuollaisen vadin. Mietin lasin ja metallin yhdistelmää. Miten meinaat saada sen kestämään ja pysymään? Kun kovasti kiinnostais... :)

Piipa kirjoitti...

Maria, minä ajattelin kokeilla kaksoinkomponentti liimaa, josko sillä saisi lasin ja metallin kiinnittymään nätisti toisiinsa. Kuumaliimalla ei pysy, kokeilin ;D mutta osat vain napsahtivat irti toisistaan..onneksi liima kököt sai kätevästi kuorittua pois metallista. No liimapistoolin puikkokaan ei ollut tarkoitettu lasille tai metallille, mutta piti kokeilla :D :D

Niin vaikka sitten löydän sopivan liiman jolla osat pysyvät toisissaan en kyllä suosittele tiskikonetta (tuo jalkakaan tuskin kestää)ihan hellavarinen käsinpesu ilman liiallista liotusta saa riittää.
Käyttössä varmaan sitten parhaiten huomaa pysyykö liima, niin elleivät lapsukaiset ennätä koko hökötystä enemmin särkemään :)

Riikka kirjoitti...

Oi, ihania löytöjä! Harakka täälläkin ilmottautuu joukkoon! ;)

Kiitos mukavasta kommentistasi blogissani..

Mukavaa viikonloppua!

Melle ja minä kirjoitti...

Liityn tämän harakkaparven jatkoksi ihania ovat, ja kutsun sinut kurkistamaan blogiini siellä on sinulle jotain.

Kirsi kirjoitti...

Siis mistä sinä löydätkin tuollaisia ihanuuksia? Aivan upeita!

Jaana kirjoitti...

Kyllä olet taas tehnyt aivan upeita kirpparilöytöjä! Pakko kai lähteä kirpparikierrokselle itsekin taas piiiitkästä aikaa. Blogissani on muuten sinulle jotain toivottavasti mieltä ilahduttavaa... ;)