sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Tilda lintuset

No niin sainpas vihdoista viimein valmiiksi nämä Tilda lintuset.

Yhtenä päivänä piirsin kaavat, toisena ompelin ja käänsin, ja kolmantena päivänä maalasin nokat, posket ja kasasin linnut. Niin ja kyse oli tosiaankin vain näintä kolmesta helposta linnusta :D mutta aikaa näihin pieniinkin tekemisiin menee, kun on muutakin tekemistä. Meidän piha on ihan täynnä omenoita, oikea omppumeri ;D hiukan kun tuulee tai lapset kiipeilee puissa niin ropina vain kuuluu. Niitäpä hillotessa, mehustaessa, paistaessa jne. jne... menee aika oikein sukkelasti. Omena hillo paahtoleivän päällä on kyllä hyvää :P Nam nam!
Aika vain mennä hurahtaa, mutta mikäpä kiire tässä, kaiken tohotuksen keskellä on sitten kiva saada jotain aikaiseksi.
Ja nämä lintuset eivät muuta talveksi etelään, viihtyvät oikein hyvin keittiössämme :)
Syksy on niin kaunis ja aurinkoinen, nautitaan siitä. Iloitaan pienistä asioista, kuten vaikka siitä miltä näyttää pieni orava raahatessaan valtavaa omenaa suussansa! :D

5 kommenttia:

mammeli kirjoitti...

Kauniita lintuja olet tehnyt ja häkki myös on ihana <3 Minä olen tänään ottanut levonkannalta,sen jälkeen kun tyttären perhe lähti kotiinsa :)

Wilhelmiina kirjoitti...

Kauniita lintuja, onko kaavat mistä tilda kirjasta ? Ja niin sopivat häkkiin oikein hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

upeat linnut!

Hannele kirjoitti...

Kiva häkki.

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne!! :)
Wilhelmiina lintuset ovat kirjasta Sisusta Tildan tapaan, siis tästä uusimmasta kirjasta, jossa on niitä simpukoitakin. En nyt muista kirjan englannin kielistä nimeä.