keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Lyhdyn tuunaus

Sisustus- ja värimaku on meikäläiselläkin muuttunut paljon vuosien varrella. Aina ei voi ostaa uutta, mutta onneksi vanhoja tavaroita voi sitten tuunata mieleisikseen, sellaisiksi jotka sillä hetkellä tyyliltään ja väriltään miellyttävät.

Tämä lyhty on saanut tovin kerätä vain pölyä itseensä (kuten kuvasta näkyy) eihän sitä tietenkään raaski pois heittää, muttei se oikein enää tuntunut sopivan mihinkään.

Lasien poiston jälkeen aloin sutia maalia pintaan, vaihdoin vielä kanaverkkoa lasien tilalle ja johan alkoi lyhtykin saada vallan toisenlaisen ilmeen.
Minä se sitten pidän tuosta kanaverkosta, moneen asiaan soveltuva materiaali, mutta erittäin hankala kuvattava.
Että tällainen tuunaus tällä kertaa :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta!
Tulen aina hyvälle tuulelle, kun päivän alussa kurkkaan, mitä kivaa oot taas asaanut tuunattua. Miten joku voi olla noin aikaansaapa ja innostunut (ja vielä 5:n lapsen äiti). Mukavaa syksyä!

Viivu kirjoitti...

Hyvä idea tuo kanaverkko!

Piia kirjoitti...

Hieno! Kelpaisi minullekin!

Hanni kirjoitti...

Onpas todella onnistunut tuunaus! Lopputulos on hurmaava =D

Hertta kirjoitti...

Mainio lopputulos !!! Varmaan tunnet tuplasti tyytyväisyyttä, kuin jos olisit ostanut uuden. Kun itse tekee / tuunaa, saa varmasti mieleisen...

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne!! :)
Lasten kanssa touhutessa usein tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi. Onneksi näille tekemisille ei ole mitään päivämääriä, jolloin pitäisi olla valmista, vaan valmistuvat sitten kun valmistuvat :)

Moonbeam kirjoitti...

Ihana Idea. vinkki tuli itselle, kun oli omasta lyhdystä haljennut paukku-pakkasessa lasit. Kiitos! Ethän pahastu kun kopioin mainion tuunaus-vinkin? <3


Ihanaa Viikon Alkua!

Olen muuten taustalla hiljaa lukenut blogiasi. Nyt uskalsin jopa sanoa jotain. :)