perjantai 26. kesäkuuta 2009

Tuunaillen

Tämän päivän toisessa postauksessa esittelen tuunauksia, eli naulakot ja hyllyt ovat saaneet uutta ilmettä pienin keinoin :) Nyt on hiukan vauhti päällä näiden postauksien kanssa, mutta kohta heittäydyn hiukan lomailemaan :)

Naulakkoa maalailin ja laitoin uuden, tuollaisen vintage tyylisen kuvan keskelle, somisteeksi pitsiä ja nappeja..mitäpä muutakaan ;D
Lampaan kanssa esittelyssä ollut hylly ehostui kauniimmaksi pelkällä maalilla. Hauska sattuma on, että tuo hylly on muotokieleltään saman tyylinen kuin keittiössä jo olemassa oleva ruusukuppien säilytys hylly.
Tämä hylly sijoittui ompelunurkkaukseni seinälle, keittiön pöydän viereen. Hyllylle laitoin pikakahvi purkeista tuunaamiani nappipurkkeja.
Tämä erittäin hämärä kuva esittää sitä uusinta purkkia, jossa on somisteena sinisiä nappeja. Itse en juo kahvia ja mieheni tuumasi, että oikeastaan ihan hirveä pahaa tuo pika kahvi. No voihan, nytkö se ryökäle sen huomasi :D minä tarvitseisin vielä pari purkkia, jotta rivi olisi täydellinen..hih!! Ehkäpä mies uhrautuisi juomaan vielä parin purkin verran pikakahvia, mitäpä se ei mies tekisi vaimon nappipurkkien eteen :D
Seinällä on myös tuollainen vanha, räjähtänyt suolasalkkari..mikä lieneekään. Se uudistui Tilda paperilla ja valkoisella maalilla ja pitää vetoketjut tallessa. Tasolla etualalla on ne punapäiset koukut maalattuina..ja miksipä muuksikaan kuin valkoisiksi, en ole vain saanut niitä laitettua seinälle.

Pöydällä myöskin hiukan keskeneräinen Eipäs possu boksi, sitä voi kurkata lähempää täältä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hienoja tuunauksia-toivotavasti vielä muutama pika kahvi purkki menee mieheltä alas että saat rivin täyteen. meillä syödään paljon suolakurkkuja ja nyt olen ostanut niitä isoissa lasipurkeissa-haaveina purkki kokoelma jauhoille sun muille... kohta tulee varmaan korvistakin kurkkuja...toivottavsti ei mene lapset kurkku lakkoon ;)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentistasi!! :)
Ihan hulvaton juttu tuo kurkkupurkki juttu! :D Minäkin toivon, että muutamat miehelleni vielä muutamat pikakahvit maistuisivat!

Piia kirjoitti...

Ihania tuunauksia :)

Meilläkin käytetään samaista pikakahvijauhetta... tosin kukaan ei sitä kahvina juo, mutta meidän miehet vaatii lähes viikoittain mokkapaloja leivottavaksi ja niissä sitten käytän tuota! Eli jos miehelle ei mene enää kahvi kurkusta alas niin alat vaan leipomaan hurjasti! :D :D :D