perjantai 17. huhtikuuta 2009

Yksinkertaista verhoilua

Olohuoneemme on odottanut tovin uusia verhojaan. Verhottomatkin ikkunatkin ovat kauniit. Mutta verhot antavat kuitenkin hiukan suojaa niin tieltä pällisteviltä ihmisiltä ;D kuin auringoltakin
Ensimmäinen ajatus oli bongata kirppikseltä vanhat pitsilakanat, mutta niitäpä ei sitten löytynytkään, no ei ainakaan neljää, ehyttä ja edullista. Olohuoneessamme kun on kaksi ikkunaa. (Toinen ikkuna on yhden ylä- ja alaruudun pienempi)
Teinpä sitten vastaavat itse, tai no ainakin jotain sinnepäin ;D Kangas on lakanakangasta. Yläosassa on puuvillapitsiä ja ketjupistoilla ja varsipistoilla kirjomani nimikirjaimet.
Nukkekotini Villa Vanilla töröttää siinä sohvan vieressä.

5 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Ihanat verhot!! Nuo kirjailut ovat kauniit!

Eliisa kirjoitti...

Kauniit verhot ja kaunis IKKUNA!! Minäkin haluaisin tuollaiset noiden tummanruskeitten pokien tilalle..... Nukkekotisi vieressä näyttää uljaalta.

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne!! :)

Olohuoneen ikkunat olivat ennen, sellaiset, vain yksi iso ruutu, joku määlö oli ne mennyt sellaisiksi vaihtamaan. Sehän oli yhteen aikaan trendi, kaikki ikkunat vaihdettiin isoruutuisiin ja kaakeliuunit purettiin.
Muissa huoneissa olevat alkuperäiset ruutuikkunat olivat niin lahot, ettei niistä olisi voinut säilyttää kuin ylä laudan.:( Tyttärenkin huone oli kaksi talvea muoveilla peitetteynä, kun lumi ja vesi olisivat muuten tulleet sisään. Tuulisella säällä kävi melkoinen ujellus.

Nämä ikkunat ovat sitten alkuperäisten ikkunoiden mukaiset, ihan Tiiviltä. Olen tyytyväinen että pidin pääni, enkä suostunut niihin ikkunan pintaan laitettaviin ristikoihin.

Yksi huono puoli olohuoneessamme on, sehän on aivan liian pieni. Kaksi ikkunaa, kaakeliuuni, sähköpatterit rajoittavat aina tuota sisustamista...varsinkin kun on tällainen kaluste hamsteri ;D

No niin tulipas taas pitkä sepustus

Merja K kirjoitti...

Verhoista tuli kauniit :)

Siis onko tuo siinä vieressä se nukkekoti? Minkäkokoinen se on? Näyttää hienolta

Korpen kirjoitti...

voi mitkä upeat verhot!!tahtoo samanlaiset..