perjantai 24. huhtikuuta 2009

Enkelin siivin, luoksesi hiivin

Vihdoinkin valmiit! ;D
Minulta usein kysytään, että millä ihmeen ajalla teen ompeluksiani, nukkekoti mineilyjä sun muita hömpötyksiäni. No sama aikahan se meillä kaikilla on, toisilla on vain niin kiire pitää kiirettä, etteivät siltä kiireeltänsä ehdi muuta...no heh!

Olen illanvirkku ihminen, kun muu perhe kömpii vuoteisiinsa, minä ompelen, nukkistelen..saatanpa silittää tai imuroidakin jos siltä tuntuu. Tietystikään sitä aikaa ei ole koskaan tarpeeksi, koko ajan näkee uutta ja mielenkiintoista, eli tuota, tuota ja tuota tahtoisin kokeilla harrastaa, tehdä, tuunata, koristaa tai piristää. Ja ainahan se aika on jostakin toisesta pois. Äitiyteen taitaa kuulua myös jonkinsortin itsensä syyllistäminen, koskaan ei ole riittävästi tai tarpeeksi.

Hyvä ystäväni kertoi, kun hän kerran tyttärensä ollessa pieni päätti, että nytpä äiti viettää oikein mukavan laulutuokion lapsensa kanssa. Aikansa siinä laulukirjasta lauluja toisensa jälkeen laulettuaan tytär oli tokaissut -"Voisitko sinä äiti olla jo hiljaa, kun päätä ihan särkee!" :D Terkkuja vaan ;D

Eli johonkin voi sitä aikaa käyttää sitten liikaakin :D

Niin ja näidenkin siipien oli tarkoitus valmistua jouluksi, eli viime vuonna jo aloitin...ja hyvin ehtivät jouluksi :D Eli kun ei laita liian tiukkoja aikatauluja ompeluksilleen joskus voin minäkin saada jotain valmiiksi :D Ja välillä pitää vain olla, tekemättä mitään, kuin nalle Puh.

2 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Nuo ovat hurmaavat siivet. Minäkin haluan tehdä nuo, kunhan tuo Hyvänyönekelibuumi menee ohi =D

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi!! Hurjat vanusyöpöthän nämä siivet ovat, uusimman kirjan niitä pikku siipiäkin on ajatuksissa ompeloida, sitten joskus. Itse en olekaan tehnyt vielä yhtäkään hyvis enkeliä.