tiistai 24. maaliskuuta 2009

Ja näin heiluu laukku ja laukku heiluu näin...

Onko teille koskaan käynyt niin, että kirpputorilla katselee ja kiertelee jotain tuotetta, pyörittelee sitä käsissään ja ihmettelee, mikä tässä nyt oikein on..miksi tämä nyt tahtoo aivan pakolla tulla ostetuksi. Ihanhan tämä on kamala, hirveän värinen jne.

Minulle käy usein niin. Tämäkin laukku tahtoi tulla ostetuksi ja ostettavahan se oli. Ensimmäinen ajatus oli, että irroitan vain tuon kahvan ja käytän sen. Laukun sisälle tiirattuani, huomasin hyvät sisätilat, vetoketjutaskuineen. Kassin ulkoreunassa kulkee tuollainen rautalanka kovike, joka pitää laukun kivasti muodossaa. Mutta tuo väri, ehkä liian pinkki ja koko laukku täynnä kellastumia ja tahroja..hyi! (Kuva on armelias uskokaa pois!)
Irroitin kahvan pihdeillä vääntämällä ja pesin laukun 60 asteessa, hyvin kesti. Sen jälkeen valkaisin cloridella, eli vesiastiaan kangas ja cloridea päälle. Siellä sai lillua aikansa, sen jälkeen vielä pesukoneeseen, jotta cloriden haju lähtee pois.

Rottinkisen kahvan hioin ja maalasin ensin ruskeaksi ja sitten valkoista päälle. Metalliset Renkulat maalasin automaalilla. Tarkoitus oli tuollainen hiukan kulahtaneen näköinen ilme.

Sitten ratkoin satiini vuoren pohjasta auki, jotta pääsin tuon päällys kankaan kimppuun.
Somisteeksi tein silityskuvan, kenkä applikoinnin, pitsiä, kirjottua tekstiä ja tietysti napin nauhoineen :)
Kuvan tarkoitus ei ollut olla mitenkään kantaa ottava, vaikka minulle nyt kuvaa katsellessa tuleekin kaikkea mieleen :)

Kiinalaisten naisten kutistetut jalat, jotka saavat kulkea nyt vapaina (ainakin toivon mukaan). Tai naiset, jotka kulkevat omia polkujaan. :D :D Miksiköhän muuten useassakin kenkäkaupassa ne pienet koot ovat siellä korkealla ja isot alhaalla. Useassa kaupassa olen maininnut asiasta, että eikö teistä asia ole yhtään koominen. Miten pieni kenkäinen ihminen, joka on yleensä lyhytkin yltää ottamaan ne poponsa sieltä katonrajasta???

Eli kun lähden tästä barrikaadeille, niin käsivarrellani killuu, tämä kantaa ottava laukku :D :D no heh!

Muoks! no niin nyt on muokkailtu blogin ulkoasua ja saa olla taas vähän aikaa näin :) jotenkin mukavempi, kun tuo sivupalkki on tuolla oikealla, Aikas romanttinen ilme tuli tuohon otsikon kuvaan, mutta minä olen jo itselleni tunnustanut, että kyllä romantikko olen...niin nämä söpöstelyt, kuin varkain, kotiin levittäytyvät :)

5 kommenttia:

MariaK kirjoitti...

Sinä se olet taas ehtiväinen ja osaava! :)
Naurattaa tuo otsikko: Takana neljän päivän aikana 2500km autossa ja kolmivuotiaan lempilaulu on juuri tätimoonika... Päässä soi tietty sävel... :))))))))

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! :)
Miten sitä lapsena aina jaksoikin hoilata pitkät automatkat, meikäläisen suosikki oli muksuna Peppi Pitkätossu :)

Autoillessa joskus kyllästyttää, kun lapset laulavat vain sitä yhtä ja samaa kipaletta, joskus laitan radion autossa päälle... niin ja seuraus on, että pikku herra kolme vee hoilottaa loppumatkan... mielin määrin kahvia ja tupakkaa. Ihmeesti niille tarttuu kaikki kummallisimmat piisit päähän :D :D joten hoilatkoon enemmin niitä lasten lauluja! :)

Hanni kirjoitti...

Onpas mahtava tuunailu. Vaatii aikalailla mielikuvitusta noin vaativa projekti =D
Kiva laukku!

Mambo kirjoitti...

Todella ihana laukku!!!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne! :)