lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kodin koristukseksi :)

Joskus tekee löytöjä..onneksi näitä "joskus" hetkiä on silloin tällöin :)
Mini-Manissa oli kori täynnä vielä joululta jääneitä koristeita, joista sitten bongasin kuvan rautalankaisen sydämen muotoisen, kynttilä pidikkeen. Koriste oli alunperin ruskea, jonka sitten maalasin valkoiseksi.
Ja tämä koriste sopii mielestäni ihan ympäri vuotiseen käyttöön
Kirpputorilta löysin kuvan munakaapin, sekin sai pintaansa valkoista maalia. Kuvan puput olivat Tiimarissa alennuksessa, tällaisia ihailin jo viime pääsiäisenä...nyt sitten raskin ostaakkin..joskus odottaminen näemmä kannattaa :)
Tänne on tulossa vielä somisteeksi koriste kananmunia..munakoriin myöskin.
Kirpputorilta vastaan tuli myös maailman koomisin pöytäliina---tuollainen jossa on tekokukkasia ympäriinsä. Pitkään sitä käsissäni pyörittelin, että ei elämä, siis onko tällasiakin olemassa...mutta meidän kotiin se näyttää passaavan paremmin kuin hyvin..kertonee talon rouvasta paljonkin :)
Ja ihana ruusu-kuvioinen maljakko kerrytti taas maljakko kokoelmaani..nyt olen kolmen kauniin ruusu-kuvioisen maljakon onnellinen omistaja :)

5 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Ihanaa Piipa, että ehdit vielä bloggailla. Hienoja löytöjä. Heti tuli mieleen noista rautalankajutuista sun nukkekotijutut - nyt vaan väännät tuollaisen ikkunakoristeen nukkekotiinkin. Tosi hauska tuo pöytäliina myös. Ihanat kukat. Kukkahömppänä olisin itsekin voinut oikein hyvin langeta ;) Ainakin aika pitkään hypistellä!

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

Onpa hassu pöytäliina tosiaan :D Muttei näytä yhtään hullummalta kuvissa. Joskus sitä voi tosiaan yhdistää jotain ihan mautonta kitschiä toiseen tyyliin. Minä ostin vaaleanpunaisen kristallikruunun (yöks) koirien huoneeseen, mutta se on piste i:n päälle siinä huoneessa!!! Jos huvittaa katsoa, niin se löytyy blogistani sivupalkista "chihuahuoiden huone". Syysterveiset Chilestä!

Minna kirjoitti...

Ihania löytöjä olet taas tehnyt ja ihania tuunauksia! Tykkäsin kovasti tuosta ikkunakoristeesta ja pöytäliina on kyllä huiman hassu! :D

Kumma juttu, olin ihan varma, että kommentoin tuohon edelliseen postaukseenkin, mutta sitä ei siellä ole?!?
Olisin sanonut, että huippuhauska tyyny, ne kalojen silmät on ihan parhaat.

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne! :) Yritän päivitellä blogiani aina ennätän, vaikka ainahan ei ole mitään kerrottavaa tai uutta näytettävää :)
Hirmuisen huono olen ollut kommentoimaan toisten blogeja...luen ja selailen kyllä, mutta kun oikein keskittyy lukemaansa..huomaakin et hups on jo puolenyön aika..ja voisihan sitä ehkä malttaa nukkumaankin mennä :) no yritän petrata :)

Ihme juttu, ettei Minna kommenttisi ole tullut perille?? Mutta kiitos kehuista :)

Minna kirjoitti...

Mulla on käynyt muidenkin blogien kanssa joskus samalla tavalla. En tiedä, että kämminkö ite vai tökkiikö bloggeri vai mun kone. Ainakin Eliisalle kommentoidessa on käynyt muutaman kerran samalla tavalla.
Onneksi kuitenkin joskus tulee kommentit perille asti! :D

Siivoilin nukkekotia yks päivä ja teki ihan hirmu paljon alkaa taas näpertämään. On ne nukkikset vaan niin IHANIA! :D Saa nähdä koska kärpänen puree ihan tosissaan...