keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Keskeneräistä

Hei vaan kaikille, jopas on aikaa kulunut siitä kun viimeksi "kohdattiin" näin blogi-maailman välityksellä.
Talviloma tuli vietettyä lapsuuden aina sykähdyttävissä maisemissa.
Muutoin eipä ole tapahtunut ihmeitä..kaikenlaista on tuttuun tapaan kesken..mutta jos mitään ei ole aluillaan, ei ole mistä jatkaa :)
Meidän vanha kotimme on lattioiltaan kylmä ja vetoinen, siksipä päätimme, että vaihdamme kuistin ja eteisen välisen oven. Vanha ovi kun oli löytö jostain vintin perukoilta, eikä pitänyt pakkasia ulkona.
Mutta kuten aina, kun jotain alkaa tekemään..niin hommat hiukan karkaavat käsistä...no rouva aina ehdottaa ja isäntä innostuu..mitään tuskin saadaan koskaan valmiiksi, mutta kokoajan on jotain siis tekeillä..heh!
Tässä isäntä ja toiseksi vanhin, siellä into piukassa katselevat sähköjohto viidakkoa..ja sitähän riittää. Oikealla nousee siis portaat yläkertaa, jossa on siis kolmen vanhimman huoneet ja sauna/wc ja kapea aula tila. Vasemmalla on meidän ja pienten makkari.

Portaiden alla oli aikoinaan komero..tai sellanen kylmä vetoinen soppi se vaan oli, jonka siis purimme pois. Ja kyllä meillä onkin niin kaunista! ;D Heh!
Tässä kuvassa siis vanha ovi..joka ei natsannut koskaan paikalleen..ihan hirvee kaikintavoin.
Panelia seiniin, johan alkaa näyttää joltain.
Portaat on kamalat ja rähjäiset..nekin piti irrottaa, jotta sai hiukan pellava eristettä seiniin ja paneelia. Kuopuksen silmät kiiluvat.. :) kun on saanut vatupassin hyppysiinsä. Isäntä ja Esikoinen, siinä hiukan irrottelevat portaita..jotka joskus tulevaisuudessa olisi tarkoitus myöskin uusata.
Ja katto on puoliksi tehty ja jääkin nyt toviksi silleen, kuten seinätkin..mutta ei ajatella sitä, vaan ihaillaan sitä mitä ollaan saatu valmiiksi...ihana kaunis ovi ja minä olen onnellinen :) Heti tuli valoisampi ilme koko tilaan...varsinkin jos ei muualle katsele ja muuallehan ei kannata katsella..heh!
Kuistin puolelta katsoen näyttää tältä. Kun kuisti sitten joskus saadaan...niin taas siellä tulevaisuudessa..niin tämä ovi siirtyy ulko-oveksi..näin se pakka pyörii :)

4 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Ihana ovi <3 Mistä tuommoisia saa? Meidänkin pitäisi vaihtaa ovi uuteen...

Piipa kirjoitti...

Kiitos Lissu:)
Oven olemme tilanneet Tiiviltä, jolta myös kaikki kotimme ikkunatkin ovat..kuvassakin näkyvä.

Minna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Ja kaikkein parastahan se on kun pysyy lämmin sisällä.. :D
Ihanaa kevättä Piipa!

Piipa kirjoitti...

Marikalle kiitokset huomiosta, että tekstini oli tullut kahteen kertaan..harmi että sitten tuon toisen postauksen poistaessani hänen kommenttina lähti siinä samalla :(