maanantai 4. tammikuuta 2010

Saatuja lahjuksia :)

Minun joulupaketeistani kuoriutui seuraavanlaisia ihanuuksia.

Hurmaava Kärpässieni koriste! Olen maininnut aiemminkin, että lapsuuteni joulukuusessa oli aina oksille kieputettuja Kärpässieni koristeita, mutta tämä sienihän sopii olla esillä myös syksyllä :)
Syksyisin ja jouluisin tulee polteltua tavallista enemmän kynttilöitä, vain kynttilän sammutin on puuttunut, tontut olivat olleet varmaan kuulolla, ja onpa tosi kätevää ja turvallista sammutella kynttilöitä.

Markkinoilla on monenlaisia kansioita, niin Ratula, kirppis yms, mutta minulla on nyt sitten tällainen ja enpä tiedä kuinka olen ennen tullut toimeen ilman tällaista Kodin joulukansiota
Tähän voi kätevästi kirjata osoitteet, lähetetyt ja saadut kortit vuosittain.

Ennen olen suunnitellut erilaisia lahjatoiveita kaikenlaisille irrallisille paperilappusille. Nytpä on kätevä merkkailla nekin tähän kirjaseen, toteutuneita lahjoja ja niiden hintoja myöten. Joulukansioon voi laitella myös mieluisimpia joulureseptejä, saatuja joululahjoja, kuvia, tunnelmia, tarinoita, joulu sisustusta ja sen suunnittelua jne.. Jokaisen jouluhöperön toive kirja kaikinpuolin!! Suosittelen lämpimästi!!!5 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Tuo joulukansio olisi minunkin mieleen. Ennen joulua on Kivimäki täynnä lippusia ja lappusia olisi kätevää kun kaikki olisi samassa kansiossa.

Arja kirjoitti...

Tosi hyvä kansio:-))
Mukavaa alkuviikkoa!

Viherkumpu kirjoitti...

Tuo joulukansio on kyllä huippujuttu, itsekin sain vastaavan joulukirjan. Ihania sivuja ja tilaa omille joulujutuille. Kahdenkymmenen vuoden päästä oletan sen olevan täynnään ihanaakin ihanampia joulumuistoja. :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana kärpässieni!!!

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne!! :)
Vuosien päästä on todellakin kiva selailla, että mitä kenellekin on tullut tehtyä/ annettua lahjaksi yms. :)